![]() |
Koji 64bitni OS?
vista ili xp?pošto prelazim na 4gb pa me zanima...ja sam nekako za xp jer mi se vista trenutno jako zamjerila
|
Citiraj:
Pripazi..:beer: za sve moraš onda 64bit tražiti.. |
to što mi se zamjerila traje već nekoliko mjeseci tako da neznam nisa sam....da,znam da će mi trebat za sve 64bitna podrška
|
Svejedno sam za Ultimate x64 naspram XP x64
|
Slažem se x64 Vista je dobar izbor - iako ja imam x64 XPe koji sa SP2 i ostatkom patcheva rade više nego dobro i ne prave onda sranja koja su prije radili... :)
Ukratko ako nećeš Vistu XP x64 se popravio od dječijih boljki i jednako vozi ko i 32bit verzija čak su konačno napravili i max halfopen pach za njih... :rolleyes: |
Dobro to ide sa SP1 yed
|
vista x64 + sp1, prije toga je "provuci" kroz vlite i to je to...:fiju:
|
64 Vista imam ju već 7 mjeseci, od hardware-a ne radi kamera, ali komp je složen za 64. Većih problema nema, bsod slabo, niti jedan format
|
Ja sam na winXp64bit od 12mj/2006 i to radi sasvim dobro. Driveri su vec vise manje svi slozeni za x64bita tako da nema pocetnih problema koje sam imao u 2006. E sad jel bolje od Viste ili nije to nebi znao jer sam Vistu samo malo koristio ali znam da XP korisit manje RAMa pa ce ti ostati vise za programe ;). Meni je nakon bootanja sa 41 aktivnim procesom zauzece Ram-a na nekih 420-430MB (sa cistom instalacijom je oko 350).
|
Server 2008.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:18. |