![]() |
Dobivam a64 939 pinski(već sređeno)
Slikat ću ga olympusom kad dobijem, a rezu bencheva cu postati
isto tako.Radi se o 3500+ s939, DC itd.Mogu reći da jedva čekam, jer je ovo za nabaviti jako teško.Inače, radi se o pravoj retail verziji, a ne nekom shit oem cpu-u. |
a koja ti je ono adresa???
:D |
Citiraj:
Bez brige, bit će ekskluzivni report za pcekspert, ako dečki već nisu nabavili... Retail amdova kutijica...sad mi još treba 1-2Gb memorije, pa ćemo vidjeti kako "svira".:beer: |
Gdje si nabavio? Koliko love?
|
Citiraj:
Samo je sve sređeno i sigurno dolazi meni, heheh! :D Slijedeći tjedan ću onda vjerojatno složit rigu s njim. Cijena-bolje ne pitaj Sredio si vani, preko poznanika...u Njem.Sad to još treba pokupiti i prešvercati da ne platim poreze:D , ali to je proc- pa ne bi trebalo biti teško... Slika newcastle jezgre dolazi na forum kad uspijem. |
ocekujete od mene iduci tjedan mali tst athlona 64 3000+ i geforce 6800 GT sa 1 GB DDR kingmax hardcore(ddr 500)
|
Citiraj:
|
bas me zanima s koliko ces razlike odnijeti pobjedu :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko?Ja mislim poprilično... 1-Razlika u frekvenciji, a athlon jako dobro scalea s Mhzima(nije nebitno!) 2-iako je količina cachea ista, ovaj cpu ima brži HT link, 1000Mhz 3-najbitnije-ovaj cpu ima pravi dual channel, tako da taj HT raste na efektivnih 2ghz! Sve u svemu, govorimo o oko 20+% prednosti, ovisi a aplikaciji, u memorijski zahtjevnim, možda i oko 30%(više?) |
a kaj ce vam takve masine ?
znam ja jednog pozannika iz njemacke kaj nezna kak iskorisitit kompa kojeg ima i preformanse ? :burn: whatever... |
Citiraj:
|
Ma, u hardveru ima mnogo više od samih performansi, to je jedan užitak, to je nešto posebno.Svi koji to vole znaju to.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |