![]() |
izdvajanje integriranih titlova iz avi file-a
ovako skinuo sam film u avi obliku sa integriranim tj vec ugrađenim titlovima u film, nema srt ni sub file, samo je avi file! Ja bi maknuo te nizozemske titlove i stavio svoje. Postoji li program koji moze te titlove izbacit iz filma?:fala:
|
Makni naziv filma iz posta - PRAVILA FORUMA
Zašto bi micao? Nađi HR titlove i učitaj njih umjesto nizozemskih. |
Ako je titl zalijepljen u film - zaboravi , pravog i jednostavnog rjesenja nema ...
|
Citiraj:
titlovi su ovi fiksni nemogu ih maknut, nije titl file sa strane! Ja sam skinuo hrvatske svoje titlove ali ispod su nizozemski i iznad njih hrvatski. Kuzis?? Moram hrvatskim titlovima boju promijenit da bi se dalo nekak gledat, ja to sve convertiram u dvd da si mogu na dvd-u gledat. Program koji koristim ConvertX to dvd-vso software.:stoopid: |
Ako su nizozemski titlovi u crnom podrucju (ako imas crne rubove gore i dolje). Onda se da "prebojati" opet u crno.
|
Ima "ugrađenih" titlova koji nisu zalijepljeni ako nisi znao. No, ako je slučaj kao što Router kaže, nema pomoći.
|
Citiraj:
|
Neznam tocno s kojim programom da to napravis, ali sam vidio da to ljudi rade.
|
Citiraj:
O.K ALI KAKO ZNAT KAD JE TITL UGRADJEN A KAD ZALJEPLJEN? |
Ako isključiš titl u playeru i ne prikazuje se - nije zalijepljen :)
|
Citiraj:
Ljudi hvala na pomoci, neznam koliko bih se jos time mucio |
nisam znao da AVI container ima podrsku za subtitles.
|
Citiraj:
|
znaci rijesili smo to. NEMOZESH se rijesiti nizozemslikh titlova.
|
Nemozes ih izbaciti jer su dio filma, odnosno neko ih je integrirao zajedno u film kada je ripao dvd. Bolje pronadi drugu verziju koja nema hardcoded subse.
|
a da probaš zaljepit hrv titlove sa crnom pozadinom na film ? probaj pogledat mislim da neki programcic subtitle editor ili tako nešto slicnog naziva ima te opcije .
Znam da sam nesto slicno radio davno al tocnog naziva se ne sjecam. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:27. |