![]() |
File transfer.....ludilo
Uglavnom, sa ovim sam se bio pomirio davno. Al me opet uhvatilo...
Situacija, Iskon.DUO, koristim Trillian za chat i u njemu ICQ i MSN accounte. Prije cca 6 mjeseci (ako ne i vise) file transfer pod ICQom je prestao radit nakon jednog restarta routera (sam od sebe se thomson restarta kad se sjeti). Mogu primiti file preko ICQa, ali pri slanju mi nakon 10-15 sec izbaci "file transfer error". Probam MSN ide ok u oba slucaja. Racunam da je Trillian isao kvragu, updateovi i cisti reinstali nisu pomogli. Probam ICQ6 i sa njim isto nemogu poslati file. Pomirio sam se bio sa time nakon sta nisam nikako uspio srediti stvar. Ali.... Prije par dana se router opet restartao (ucini on to kad ga je volja) i ja vec iz obicaja (i zajebancije) probam ICQ file transfer...i uspije!!!!! Racunam, da je mozda iskon napokon sta sredio, i radilo je par dana..i onda opet krepalo. Sve sta sam radio u medjuvremenu je promjena DNSa jer mi iskon nije dao pristup na jedan tracker. Vratio sam iskonov DNS ali opet ne radi... iako neznam jel mu uopce DNS bitan za file transfer preko IMa. Ima li tko ideju sta da vise probam, ziv sam se izludio sa ovim. |
inace ovo sa trilianom mi je jako poznati preko icq-a neide preko msna ide al ono ubitacno sporo, ja sam se pomirio sa time :D
e da isp je amis i takodjer tomson... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:53. |