![]() |
Pomoć ati x1600pro problemi
imam sljedeći problem poslje uploada igre na početku igranja mi igra trza neki 30-ak sekundi poslje je sve ok kao kao da nekoristi ram memoriju nego swap a imam 2GB rama
i još jedan problem neki detalji u igri se preljevaju (izdužuju) npr. planine,mostovi... konkretno radi se o battlefield 2 prije par dana to se nije događalo molim savjete, pomoć što bi moglo bit :fala: |
izvrti memtest, i atitool ˝scan for artefects˝
EDIT:ta tema spada pod ˝problemi˝ |
Citiraj:
|
A jel u drugim igrama ista stvar?Vjerojatno je stvar do igre, ak kažeš da nema artefakata kod ATITool-a.
|
Citiraj:
|
Jesi probao zadnje Omega drivere? Meni su se pokazali najbolji kod kolege na kompu: Omega 7.12.
|
Citiraj:
hvala a što se tiče drugi igara rekao sam u prvom postu da je sve bilo ok do prije par dana onda je počelo zezat tako da nemislim da je do igre a i na drugim je isti problem |
Ako se događa i u drugim igrama prvo probaj promijeniti drivere. Ako ne funkcionira, otvori komp i ocisti prasinu u kompu i u cooleru grafe.
|
Citiraj:
sve očišćeno a i nije bilo baš nešto prašine novi omega driveri i opet isto probam na garanciju pa da vidim šta kažu!? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:00. |