![]() |
Mozilla i Linksov web
I ja sam kao i velika vecina presao na Firefox, potrpao sam raznoraznih pluginova i jos stosta, sve 5 osim sto mi ne prikazuje lijevi izbornik na Linksovim stranicama...ne bi me to toliko diralo kad ne bi bio cest posjetitelj istih :D...
...sto tocno trebam jos instalirati/podesiti da i to prikazuje kak spada? zahvaljujem |
Bilo se već pričalo o tome, ja mislim da se to nije moglo sredit, osim ako u novim verzijama nisu to popravili.
Sad će doć Costa to ti objasniti :D |
Imas druge ducane :D
Jebi ga slao sam im mailove, Tihomir je odgovorio da se radi na tome i da ce biti uskoro gotovo. To je bilo prije par mjeseci. BTW check this out ;) Luzeri. Posjtite tu stranicu koristeci bilo koji browser osim IEa. S tim da u Operi morate podesiti da se identificira kao Opera a ne da se pretvara. |
Citiraj:
A "pretvara" se da je IE.... |
Fora je u tome kaj moras imati IE da bi ih posjetio. Mogu i ja promjeniti User-Agent header i uci ali to nije to. Zabranjeno je svima osim :D
|
Ma trebali bi lijepo admini fino blokati IE i kraj priče:D
Neki su to i počeli raditi:) |
ja sam prvi put posjetio linksovu stranicu davno davno jos iz mozille x.x
i bilo mi je cudno sto nema nikakvog izborinka komponenti, nego samo trazilica :D naravno, otkad su postavili taj noviji web nisu nista poduzeli, tak da sumnjam da ce i sad :p |
Citiraj:
|
I ovo samo šljaka na IE-u.
CDR Info |
Citiraj:
|
Izgleda da su pozurili pa je mozilla podrzana i prije 9mj. :beer:
|
Stvarno radi. Zaslužili su pivu :beer:
|
meni ne radi. koristite javaVM ili pravu sunovu?
|
Ne koristim Sun-ovu Javu.
|
Jos je zanimljivije da u Rijeci u VeMilu imaju Mozzilu s kojom takodjer nemozes pregledati izbornike sa strane.
|
Radi s Sunovom Javom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |