![]() |
tramvajem do diskont 24
dolazim u zagreb u subotu na 2-3 dana, moro bi nesto do dikonta24
stati cu na šalati negdje, do trga se znam spustiti sad bih vas zagrepcane pitao kojim tramvajem,autobusom do diskon24 od trga ? gledam onu kartu od diskonta i od karte kuda idu tramvaji i nista mi nije jasno hvala unaprijed |
Citiraj:
|
Možeš od trga ići i s tramvajem broj 13, pa izaći na stanici nakon studentskog centra, skužit ćeš kad moraš sić jer skreće na velikom križanju ulijevo u Vukovarsku
Nego, jesi siguran da ćeš dobiti to što tražiš ako si samo 2-3 dana u ZG. Oni rade na principu da ti kod njih naručiš i platiš, a onda za koji dan dođeš pokupiti to što si platio |
@ivan
a podem u subotu ujutro do diskonta pa bum videl hvala na savjetima EDIT : http://www.imagesforme.com/show.php/128026_untitled.JPG" target="_blank"> mozete mi ucrtati do je to okoprilike |
Stanica se zove "zagrepcanka". S Trga ti pasu tramvaji 13 Zitnjak, 14 Zaprudje, 17 Precko. Ako ne pise smjer na tramvaju - svi voze prema zapadu.
|
Bogati disont se preselio, možda sad čak i kupim tamo nešto jer idem često u susjedstvo na klopu kad sam u ZG...
Inače to se kaže siđeš kod pivnice medvedgrad... :rolleyes: :beer: |
http://www.imagesforme.com/out.php/i129573_untitled.JPG
kad sidjes na stanici 'zagrepcanka' sa desne strane ces vidjet onu cudnu gradjevinu koja je na njihovom sajtu, ona okrugla X na slici ti je mjesto gdje je ta zgrada, stavec |
Citiraj:
To nije medvedgrad nego zlatni medo sramoto jedna :chears: Aaaah slatke uspomene :beer: Pravi medo, a ne ova gamad koja je uzela lokaciju i kopirala imidž se nalazi na tri lokacije u Zagrebu :no2drug::chears: |
Da znam ali većinom ljudi to tako vele i jbga... :D
Inače ja idem uglavnom u Don Don tovit se i pit točeno... :beer: :D Prije sam išao u malog medu ali sam par puta dobio ljepo razvodnjenu pivu i nejdem više tamo... :nono: |
Citiraj:
mali medo je preskup zbog lokacije, i još je mali prostor i još ih jebale one stepenice - tam sam se i trijezan par puta skoro polomio :fiju: Draži mi je pravi pivnički ambijent i veličina mede na trešnjevci Ali grička mi je :dajpivu::dajpivu::dajpivu::amen: |
Da i meni je grička bila dobra ali rekoh dobio sam je dva put au medi tako razvodnjenu da je nisam mogao popit... :nono:
Sad u don Donu krešem po litru Bana - po ljeti se zavalim na terasu i to je to... :D Al dosta OTarenja.. :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:36. |