![]() |
Freezer 64 za 939 na AM2 socket ???
Da li je ko proba ili zna da li se Freezer 64 za 939 socket moze stavit na AM2 socket a da se pri tome ne strga nesto ili da nema dobar kontakt sa povrsinom proca.
Trebam podhitno stavir novi hladnjak na AM2 porc a samo ovoga imam doma Freezer 64 (za 939) Teotretski bi trebao ici, ali praksa i teorija su cesto dvije razlicite stvari Fala svima koji brzo odgovore :chears: |
Kod mene nije isao , ona starija revizija frezera na moju plocu iz siga ( am2 ) , jednostavno se nije htio ucvrstiti , klikne kad ga napnes ali ne drzi se i okomito stajati ne moze ...
|
Jel ide na njega kopca za AM2,jel se moze stavit,posto ti ju mogu dati ako ide...:beer:
|
Bem ti kola i kotace izgleda da ici nece, a sutra praznik !!!
ko u filmovima mi je sve sjelo:fuming: ali sta se moze tu smo di smo :D, jel neko zna dali sutra radi koji PC ducan u Zagrebu??? |
Pa nađi nekoga na tržnici ko prodaje neki AM2 cooler to ti je najjednostavnije ako ti danas treba... :D
|
Ja ga vozio na AM2 bez problema, malo ga treba napajsat pri stavljanju ali može:)
Govorim o vulgaris modelu: http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=10 |
Citiraj:
sta si mislio pod "napajsat", savit jos malo lim kojim se hvata na socket da drzi bolje ili nesto drugo ??? |
Moraš upotrijebiti malo više sile pri montiranu coolera, to je sve:)
Tako je barem bilo kod mene, kopče su izdržale skoro pola godine...probaj pa vidi-sumnjam da bu ti zgoril proc ako ga uspiješ namontirat... |
ok za koji sat cu javit jel sve ok
fala na odgovoru brzom + sta sam naucija novu frazu "napajsat" ja sam iz Splita pa jos nisam naucija bas sve fraze ovog podnevlja :D |
Rjeseno
samo da javim da je Freezer 64 za 939 socket, sjeo na proc-socket AM2 ko saliven :D
ma sta ko saliven, ko da su ga za njega radili nije ga tebalo nabijat, jako stiskat polugu ma taman, ima sile pritiska na proc a ne gnjeci ga ko vinska presa :goood: ne pada kad je podignuto kuciste i ne bu valjda nakon par mjeseci srtgao socket :D uglavnom skoro pa savrseno (da se ne ureknem) maticna na koju sam ga stavija je Gigabyte MA69G-S3H (AM2 socket ako ko nije cita pocetak ove teme) http://www.giga-byte.co.uk/Products/...e=GA-MA69G-S3H proc AMD 5200+ 2.7GHz jos jednom fala super-truper moderatoru Jelc-u :care: ps-sad se mogu u miru vratit testiranju fizike NVidija - PhysX :D |
Eto vidiš:)
Meni je nakon nekog vremena počeo lošije hladit, nisam gledal da li su se možda kopče popigale od čestog stavljanja i skidanja (bio je na par ploča i proceva) ili su pajpe sa godinama lagano počele otkazivat...nije baš bio u cvijetu mladosti:D |
ja imam gigabajtovu ploči i artic 64 pro na am2 nema natezanja nikakvih problema sjeda ko podmazan za malo tereti ploču pošto ima pola kile ostalo sve na mjestu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:32. |