![]() |
Star Wars igre
Evo tražim dobru star wars igru igro sam kotor 1 i 2 i razmišljam o jedi academy ili outcast pa neznam jel se to isplati .
Jel ko još to igra i kakva su iskustva |
jedi academy je ok to sam igrao ali fakat prije dosta :)
|
U izradi je nova, ali neznam kad izlazi točno- Star Wars Froce Unleashed
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Hoce... Samo ce prvo izaci za konzole, pa tek onda za PC:.. |
Citiraj:
o happy day:D :care: nego jel vrjedi zaigrat jedi acadamy mislim jel dobar gameplay i priča jer grafika nije i jeli se znaju minimalna konfa za sw:fu |
Bit će za PC i to jako brzo, jedno 2-3 tjedna nakon konzola..
|
baš igram prekon neta evo nek se javi ko oće pa čemo anpravit pce server
|
Igrao sam neko vrijeme jedi academy preko neta, mogu reci da je dosta zabavno.. dok ne naletis na nekoga tko te podere u pola minute:D
|
Citiraj:
evo neka se javi ko oće pa ćemo napravit pc ekspert server jer igra je jako zabavna u multiplayu ja igram 3 sata pojedem pa nastvim dok me ne zabole prsti:D. |
a wolf pa nije cool sa forcom,treba no force nekog spizdit u duelu :D ,ali ajde i ja sam igrao,pa ako nabacite server javite,dodem i ja :D
inace od sw igara se jos isplati odigrat battlefront 1&2 i republic commando (to je fakat dobra igra ) :) |
Citiraj:
pass: pceforum evo ljudi dođite evo sutra u 12 h bi bilo najbolje da svi koji oće dođu |
Meni je outcast malo bolji od academya. Priča je zanimljivija, draža mi je borba ( nema glupih pokreta, možeš spamat butterfly i ubit bilo koga ), u academyu i igrač i sithovi imaju previše healthiju ... u outcastu je dovoljan jedan pravi udarac, ovde tribaš više takvih ( i dozvoljava ti više grešaka ) ... i kyle je faca :D.
|
Citiraj:
|
zate li još koju igr dobru iz star wars serijala samo bih htijo da imaš lightsaber.
i da nadam se da će izać tfu za pc |
Jedi Outcast i Jedi Academy odigraj, gameplay je recimo isti, sam što je reko Funkenstein imas vise pokreta u Academy
Osobno mi se isto više sviđa Outcast, zbog istih razloga ko i Funku, sam što je igra kratka i mos ju prec u komadu(cca 8 sati :p) Republic Commando obavezno odigraj, al je isto igra kratka al se definitivno isplati kupit za 400 kn :) :) :D |
jel se zna jel izlazi force unlished za pc imal kakva službena vijest
|
Izlazi 16.9. i to samo za konzole. :(
Grafika je zadivljujuca a necemo moci okusit na pc-u. |
Star Wars Force Unleashed je navodno u izradi za PC:
http://www.rockpapershotgun.com/2008...-coming-to-pc/ |
LucasArts je potvrdio da igra nece izaci za pc.
|
Ah... naknadno su editirali text... steta
|
mogu reć da me LA razoćaro:
Prvo : Pc ima 70% svijeta i mogli su dobro zaradit Drugo: Razoćarani su fanovi sw i pc gameri diljem svijeta Treće: u intervju-u su rekli da ga žele stavit na što više platformi a zaboravili su vijećnu najvažniju PC! Od LA sam oćekivo više:nono: |
Skidam kapu igri. Vec dugo nisam igrao tako sto zabavno i igrivo.
Igram na ps2 pa grafika nije u rangu ostalih platformi ali zadivljujuca je. |
mislim da sw:fu ipak nikad neće izać na pc jer svaku objavu šuškanje ili slično su poklopili sa "Star Wars: Force Unleashed Will not be released on PC!"
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:21. |