![]() |
Požega i okolica - meeting, sastanak, žderanje, opijanje i sl.
Da li bi mogli šta organizirat? Znači Požega i okolica: SB, NG, NA, Orahovica, Pakrac, Pleternica, Lipik i sl...
Ajde javljajte se, pišite prijedloge ili šta vam već padne na pamet. :chears: |
Ja sam za, nisam vise u pž no mogao bih navratiti :D
|
Dogovarajte mjesto i vrijeme na PM, nikad se ne zna sto je Fleks u stanju napraviti ljubljenim mu Pozezanima... :D
|
Nemam pojma o čem se radi ali i fleks je pozvan:D:D
|
Ja sam za.
|
Nadjemo se u Požegi, to je u sredini:D:D aj kad nas se skupi bar (ako) 10-ak da odredimo datum
|
I ja sam za.
|
Citiraj:
|
Momci, evo upravo sam pričao s Bobom, radi u duvanu, standardno, no pozdravlja staru ekipu i Fleksa :beer:
Ako dogovoreni termin bude odgovarao, doći ću i ja, Kvejk, Opteron i Bobo :D |
:D
Ajde ljudi predlazite termine da uskladimo nesta :) |
U požegi ima onaj fini birc u skloništu (valjda) sto je napravljen :D
Fino hladno za vruče dane... možda se i skoči :D |
Koliko se sjecam to vise ne radi. Jedino ako nisu ponovo otvorili.
ofc ako mislis na rock caffe, tamo kad kroz onaj haustor prolazis. Ili harlekin, onaj u spilji :D taj radi |
EEE, na taj Harlekin sam mislio :D
Čuo sam da je u nekom skrovištu/stijeni (vateva :D), i da je dobro po ljeti, dolje hladno :D ... i vlažno :stoopid: |
Super je po ljeti, smrzes se unutra :D
I kad izadjes van ne mozes gledat od sunca :D |
Neka netko predloži termin... Meni ne paše samo ovaj petak, drugo sve može do početka faksa/ispita...
Daj nemojte taj Harlekin/Rock caffe, pa nismo bas toliko loši... Negdje gdje ima i klope, ipak smo mi i žderonje, negdje gdje ima mjesta... Ima Čiča Mata u Velikoj tamo imaju dobar izbor žderanja, a bazeni blizu... eventualno neka pizzerija u Požegi... Pišite prijedloge!!! EDIT: Može ipak i ovaj petak. |
Meni ovaj petak ne odgovara.. nemam kako doci.
|
Mozda pizzeria Mama mia(novo otvoreno u pjesackoj zoni), ima gornji kat za sjest pojest, popit...
|
Može, samo stolovi su malo mali, trebali bi spojit cca. 3 komada da svi stanemo... Ako ste za, mogu pitat gazdu da nam ostavi par mjesta u željenom terminu.
|
Citiraj:
|
Matori radi ovaj vikend druge smjene u firmi. Znaci pijem pivo tamo:D
|
ajd vi iz okolice se dogovorite kad vam paše, mi iz pž možemo svaki dan, pa vi ostali recite kad vam paše, izaberite neki dan kad ste svi slobodni... možda idući petak ili ako možete i prije?
|
Citiraj:
|
Nabijem vas organizatore kad je tema na drugoj stranici :zajebavam vas a i serem usput: :D
Onda kad je janjetina,mladi luk,kutjevačka graševina (kvalitetna,ne vrhunska) i studenac na tapeti? :D Ne dolazim ako lik kojeg bi stero u tank bez razmišljanja nije u planu :p Još kada bi imao sufiks plavi btw,gdje bi mu bio kraj :beer::D |
Organizator ladi muda i loče u gradu :D:D
Ne, ozbiljno, odredite više datum, pa kraj je mjeseca, ljudi lagano odlaze... |
28.8 2008
ako vam odgovara stavite agreed :D |
Organizator se probudio pijan:)
LISTA: Crash009 timmy |
mogli bi naletit voodoorain i ja, timmy ti si me cimno jucer jel :D
|
Može ikak srijeda? kreš, timi, žile...?
|
Može taman idem na maturu u srijedu :D
|