![]() |
Kako napraviti SHARING foldera u visti,da drugi komp vidi i može ga mjenjati?
ola!
dakle umrežio sam dva računala preko switcha.Na jedno je vista ultimate a na drugom vista home premium.E sad sam na oba računala sam napravio po folder i share-ao ga na onaj klasičan način (disni klik na folder i odabrao karticu sharing....) nakon toga i na drugom računalu isto.E sad kad pokrenem network kompovi se međusobno vide i folderi također ali ne mogu prebacivati file-ove sa jadnog na drugi jer kaže da nema dozvolu ili kao ne može ga naći.Imao sam upaljen firewall pa sam misli da je to uzrok.Ugasio ga i opet neće. Potom sa probao na onaj drugi naćin.Share-ao ga,pa onda na njega opet desni klik pa na properties i tamo na security pa tamo dodao "everyone" da ima pravo uređivati i mjenjati folder.Isto to sam napravio na oba računala i opet ne radi. Dajte mi molim vas savjet kako najlakše share-ati dva foldera između računala a ne da se mučim dva dan i opet ništa. Čak sam probao i sa programo TeamViewere pa ne ide.Misli koji q..... više,pa na XP-ima je to bilo čas posla. E da čak sam probao i sa dodjeljivanjem fixne ip adrese ali ni to nije pomoglo. Stvarno ne znam u čemu je problem? Molim vas za hitnu pomoć!!!! |
|
Pogledaj ovaj post http://forum.pcekspert.com/showpost....24&postcount=4 i tako sve postavi i u XP-u i u Visti,i u visti takoder u Administartive tools-->Local security policy-->Local polices-->Security options-->i pod Network security:LAN Manager authencitacion level-->postavi "Send LM & NTLM - use NTLMv2 session security if negotiated"...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:27. |