![]() |
Odabir kučišta
Bok!
Dali bi mi mogli preporučiti neko dobro kučište s dobrim napajanjem ? Trebao bih kupiti novo, ali nisam siguran koje da uzmem. Razmišljao sam uzeti Aopen QF50C, dalije to dobar izbor i ako imate neku drugu preporuku? Hvala |
Meni osobno nije lijepo ali je kvalitetno i nečeš mašiti. Koliko para misliš izdvojiti?
|
Pa, izdvoio bi negdje do 500kn.
|
Pa tak, tak. Onda odi na tog Aopena ili probaj naći nešto OK za nekih 250 kn bez napajanja i uzmeš još neko OK napajanje i to je to...
|
Citiraj:
Samo kazem da je ok napajanje koje dode u kucistu! Unutra se nalazi 12cm ventac sa temp. reg. i jos jedna 8cm sa takoder temp reg. A moja preporuka je definitivno to kuciste koje ja imam, ili onu drugu slabiju verziju H500A, takoder ima 300W napajanje i neki kazu da je puno ljepse, makar meni nije (ima prednja vratasca za zatvaranje cd i floppy uredaja). |
a na koliko ti mhz vrti?????
|
Citiraj:
P.S. Pazi sto si napisao u signatures - amd 2500+ @ 2200+ fsb 200, kak si to uspio?? |
Kada smo već kod kučišta, dali netko zna jel ima u hrvatskoj negdje kupiti kučišta od ovih proizvođača? Aerocool, CasEdge, CompuCase, Intertech! Vidio sam neka kučišta od ovih proizvođača prilično privlačna oku, lijepog izgleda:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |