![]() |
vragonoga1 jel ko zna što se dogodilo s njegovim vodičem za kuonju poslovnih prijenos
zašto je izbrisan
|
Pa on se zove vranoga1???
|
Citiraj:
|
Ako ništa drugo postavio je pitanje na mjestu. Ne mogu Vranoga1 naći čak ni kao člana foruma???
|
spooky :D
|
Pobrisan profil, kao i sve teme koje je otvorio...što, kako, s kim, s čim, vidjet ćemo što će reći glave foruma...
|
To mi sve miriši na X-files (teorija zavjere)
i zapamtite: "The Truth Is Out There" |
Citiraj:
točno tako jel zna netko odgovor molim??? ispričavam se na pogrešnom naslovu! |
Valjda je prodal nekom adminu robu s greškom :D
don't mess with the admins... |
Kako, zašto, zbog čega?!???
|
Vjerojatno je on sam, iz nekih razloga, zatražio brisanje profila i postova.
|
nedavno je dal adresu nekakve svoje stranice .. ali nemrem sad najti .. dal ima možda ko ?
|
Pa on je nedavno pokrenio svoj biznis što bi se reklo u skladu sa propisima :D
Biće da se htio rješit prošlosti da nebi bilo nismo znali... Vjerujem da je adminu upućena molba tipa: zarti sve što je ikad ukazivalo na mene i moje aktivnosti da nebi novi posao eventualno trpio ili da ga se nebi povezivalo sa prijašnjim slobodnim aktivnostima :D :fiju: |
Hmm, nisam znao da se u tom smislu može otići s foruma, da admini dozvoljavaju brisanje svakog traga na zahtjev usera :stoopid:
|
Nebi bio prvi put :)
|
Zašto ne?On je bio moderator i jedan član kojeg sam nadasve poštovao,prvo bi se njega pitalo jel ima na lageru a onda išlo gledat u trgovinu.
|
Znam da je bilo toga, ali mislio sam da to baš ne daju na zahtjev usera. Ako je bio admin onda razumijem.
Nisam nikad poslovao s niim, ali vidim da su ljudi bili zadovoljni s njim. Ako netko zna gdje sad dilla :D neka da link, čisto da znam. :) Brisanje je vrlo relativno u nekim slučajevima. Google cache... :) |
čini mi se da je sjedište tog dučana ili kaj je več napravil tu blizu mene tj u Jesenju .. ali nikak da najdem stranicu :(
|
Nekidan je bio ostavio post nekom liku koji je htio kupiti lap. Još je bio napisao da sprema novi vodič za kupnju laptopa.
|
Citiraj:
e da a šta je s novim vodičem koji je trebao izić ovih dana??? |
Što si zapeo toliko. Očito je da je čovjek otišao (pobrisan) skupa sa svojim postovima, i da o vodiča neće biti ništa.
|
Citiraj:
http://www.ucionica.net/novosti/Savj...nosnika/51/65/ Sreća pa ga nije pun web :nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
eset dozvoljava pristup...
|
Citiraj:
avg miran |
Obrisan je cijeli profil, kao i svi postovi na traženje dotičnog korisnika. Iako nemamo običaj to raditi, ovdje je bilo riječi o posebnoj situaciji pa smo uvažili zahtjev. Toliko što se PCE-a tiče, ostale informacije dobijete od njega, kada se završe sve preostale radnje.
|
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/avglo6p_thumb.jpg i mislil sam - inače sam vrlo zadovoljan njime, ali tu i tamo ima false positive |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:31. |