![]() |
kućište-za a64 i hrpu diskova-pomoć pri izboru!
Dakle, zanima me što da uzmem.Gledao sam neka "classy" kućišta, ali bogami neću dati 1400kn npr za kućište bez napajanja.Zahtjev je da ima dobru cirkulaciju zraka, bude big tower, po mogućnosti ne super ružno, kvalitetno i da ima neku prihvatljivu cijenu(do nekih 600-700kn), također najbolje bez napajanje jer ću si i tako uzeti odvojeno.
|
Za tu lovu ti ostaje nešto od Chieteca u Linksu (bez napajanja) ili Aopen BIG isto u Linsku s napajanjem...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Aopen je jako dobar. Možda i bolji od chifa. |
http://www.links.hr/photo/big/23CM-STC-T01.jpg
Jedino ovo ali bogme i dođe 1400:( |
Citiraj:
-ovo izgleda OK.Damn, zašto ne mogu staviti prostor za 120mm fan?Ima koje s tim?Hlađenje mi je od presudne važnosti. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.autronic.hr/slike/jsp-tech_a-03.jpg
Ili nešto ovako? Nije big ali je veliko. Aopen? Pa smanjiš im voltažu pomoču adaptera i bok. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Inače, kakva su to kućišta koja nemaju mjesta za 2-3 harda?Vidim 3.5 x 2.To je premalo, a i onda-pa ne želim diskove imati u sendviču!Ima li tko kakav prijedlog?
|
a da si zemeš aopen h 600b
2 80 mm sa strane dva odostraga i metneš nutra nekakvo napajanje dobro kaj ima ona dva venta , jen uvlači iz kučišta i onda odostraga van ili kak več btw ja imam to kučište i sva 4 fana gore , zelenog , crvenog , onoga kaj sam dobil sa kučištem i plavoga i nema buke , jedino kaj se čuje je moj koler od procesora , dok se je abit EQ pobrinul za NB fan a međutim da kučište košta oko 550 kn u linksu još ti ostane dobirh 500 za super duper acme kvalitetno napajanje |
H600B je MIDI+ Tower, čovjek traži BIG.
Anyway, imam H600A i tko kaže da ne idu 120 mm ventovi nutra? Ma idu dva, samo ako imaš alat:D Toliko sam ga izbušio da ga ni vlastita majka (preša...?:D) ne bi prepoznala... Sad ozbiljno, H700B je definitivna preporuka (uz malo modanja može postati fenomenalno), iako možeš pogledati u Autronicu kućište za 400-tinjak kn sa dva 120 mm venta, osrednje je kvalitete, ali je cijena ok. |
Citiraj:
|
Onda H700B.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:07. |