![]() |
konfiguracija igre by gospar
MIŠ: DEATH ADDER
PODLOGA: PROPAD AL TIPKOVNICA:G11 CPU 8500 Napajanje OCZ 600W VGA 4870 RAM : MUSHKIN XP 2x2 MBO: ASUS P5Q-E HLADNJAK: TR ULTRA EXTREME + 120mm 1200rpm slip stream UPS: APC BRE700 HDD: SEAGATE 500GB ( nemogu kupiti spinpoint jer uzimam na karticu u firmi gdje nema samsunga ) DVD : PIONIR KUČIŠTE: ANTEC P182 SPECIAL EDITION ( ooo krome ) HVAC: AC inverter 4.5kw ambijent 22°C OS XP SP3 znam da moze jos bolje ali gospar para nema pa... |
ak oces ustedit uzmi kingmaxe i e8400... performanse nezamjetne!
|
nemislim vise stediti hvala, mislio sam ako ima tko kakav prijedlog da zamjenim koju komponentu imam vremena do sutra ujutro
|
mozda napajanje zamjeni za corsair 450, 520,650w
|
DVD prza LG
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Možda WD640gb, to bi ja uzeo (imam ovog seagatea 500gb 32mb) i negdje na ovom forumu je neko napisal da su wd-i "robustniji" zbog načina izrade, a meni mama i seka svako malo trknu stol na kojem je komp, sad imam fobije i samo ćekam da disk krepa:D
|
Napajanje samo promjeni u Corsair VX450 ili ako imas para HX520.
|
Citiraj:
Citiraj:
@svi ostali pa i autor teme - čemu nova tema i odgovaranje na istu kad je čovjek složio konfu koju namjerava kupiti bez obzira na to što vi kažete. |
slazem se s momcima
uzmi slabije napajanje,kingmax ram i neki proc mozes slabiji(neces bas primjetit razliku u 0.5 GHz,a ionako su ti procesori clockabilni,npr e7200 uzmes(za mene najisplativiji) ostavi przu,pioneer owna,mozes samo navest model |
kupio sam jutros dosta toga ali sam odlucio pricekati 8600 lakse mi je njega klokati na 4 nego 8400
|
Mogu mislit tko ti je to predložio :D Načekat ćeš se za E8600, a i očekivana cijena će biti veća nego...što ćeš očekivati...
|
ionako moram pricekati do cetvrtka sve komponente iz zagreba tako do tad ako neizade uzimam 8500
|
Neće ti on još skoro kod nas...
|
Ajd mi samo objasni cemu E8500?
|
pa valjda kad ga oc mogu ici dalje nego sa 8400 zar ne, treba mi dosta ghz za igre
|
Citiraj:
Ili opet trebamo kupit E7200 :D Citiraj:
Nvm,uzmi E8500 ako imaš već priliku. Citiraj:
Citiraj:
Nema tog proca u nas još pun ku.A u sprezi sa onom rečenicom od gore,jesi spreman dat 1700-1800kn za procesor? Ili si ti očekivao manje?E pa zajebo si se.A i sićušni E8200 može ići na 4GHz. Citiraj:
Ice demon reborn. |
Citiraj:
|
Citiraj:
teme je tu da mi ekipa kaze gdje sam pogrijesio. to netreba navoditi. cim sam napisao konfiguraciju zna se da trazim misljenje inace je nebi ni napisao. a ti koji si nabio titanskih 8500 postova u par godina na ovom forumu siguran sam da je svaka tvoja tema i post kljucna za postojanje prostor-vremenske matrice i ove dimenizije svemira :D @ Bruno stari kupujem procesor jednom u 5 godina moram mislit na svaki mhz :) |
Citiraj:
|
Ni približno...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |