![]() |
Kako vidite u sigu imam Intel + amd 5000+be,ma770-ds3..i planiram uzet novu grafu (hd4870 ili gtx 260).
Sad si mislim složit konfu koja će u idleu (ili ti kad surfam netom i gledam TV)trošiti što manje struje, a load nije bitan(tak i tak ne igram igre 10h na dan:D) E sad vas pitam: 1-jel bi taj x2 5000+@3.1Ghz bio preslab, odnosno bi li jako kočio navedene grafe 2-u slučaju da nebi, uzeo bi neku matičnu koja podržava da se zasebna grafa iskljući kad nije potrebna njena velika snaga i prebaci na integrirano rješenje 3-nadovezuje se na 2., jel bi u slučaju ati grafe trebao uzet MB s ADM čipsetom i suprotno, ili je svejedno. evo baš sam sad pročitao kako GTX u idleu troši 25W i pri reprodukciji HD sadržaja 35W.Tako da izgleda netrebam razmišljat o drugoj MB.? |
Citiraj:
|
Hvala puno. Znaći ak uzmem Nvidiu trebalo bi bez beda funkcionirat Hybrid Power na AMD čipsetu.? Ma mene toliko nezanima kolko bude preuzela kodiranje HD sadržaja već da mi u idleu stroj troši što manje, a u loadu kad mi treba surova snaga za najnovije igre nek troši kolko hoče:D.
edit OK. hd3870 ide u amd konfu |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |