fanATIk |
15.10.2008. 21:30 |
Citiraj:
Autor IVORY
(Post 1161431)
Kad si vec sebi kupio novog Focusa, kupi sebi i novi radio! Ti sto dolaze u paketima te klase auta cesto nisu bas neka cuda tehnike - ni blizu! Kupi sebi Pioneer DEH-P6000UB i miran si. Imas pregrst mogucnosti, ukljucujuci i USB Connector i subwoofer out izlaz i jos mnogo toga. Cijena mu je oko 1200kn.
|
I odmah nek si promjeni i zvučnike. Frend nedavno također uzeo focusa i pita me savjet za auto radio. Uvjet je da ima mogućnost instaliranja usb ulaza negdje sa strane i da košta 1600-1800kn. Ja ko iz topa velim Pioneer DEH-P7000UB, ima stražnji priključak za usb, fancy display i u principu je dobar uređaj. Prođu dva dana, ja ga pitam kaj si uzeo? A on, alpinu za 2500kn. Ajd dobro. Nađemo se, daj da čujem. Kad ono, katastrofa. Ni b od basa. Zvučnici su koma. A nema ni fancy display (nije display bitan al nije ni on audiofil a takve ga stvari vesele). Ja ga sjednem kod sebe da čuje sonya od 1200kn na isto serijskim al drastično boljim zvučnicima od njegovim. He he, izraz lica, neprocjenjivo.:D Pitam ga pa zakaj nisi uzeo paju za 1750 i utuko još tih 750 kn u zvučnike, a on će, na paji je samo plavo osvjetljenje.:hitthewal:
|