![]() |
(riješeno) Msn Problem
Trebam pomoc nemogu se spojit na msn !
Kaze : Vasa prijava u Windows Live Messenger ovaj put nije uspijela Pokusajte ponovno kasnije Ako zelite rijesit problem,kliknite gumb "Rijesavanje problema" Sifra pogreske : 80048820 Prosirena ssifra pogreske : 80048412 STa da radim jel imo netko iskustva? Probo sam repair,restore.....nemopaze nist ! |
Pogledaj si datum i vrijeme na racunalu i podesi po potrebi.
|
zeza me sat zast nije moguce update napravit kaze error !
znas mozda drugu stranicu za update ? time.windows.com time.nist.gov bacaje error |
Ne ne...u Windowsima, dolje u taskbaru desno imas sat. Dvostruki klik na njega i odaberi si iz kalendara tocan datum i upisi tocno vrijeme.
|
Kako ne može?
Citiraj:
Citiraj:
|
uđi u internet explorer/TOOLS i ako ti je work offline slučajno označeno klikni na to da makneš kvačicu tj disejblaš da radi offline kužiš??? inace je meni to bio problem iako sumnjam to je pocetnicki problem ali eto samo da probas...
|
Namjesti si sat kako treba i radit ce...
Ako ti vrijeme ide ok, ugasi firewall |
probaj tu na ovoj starnici nac problem
http://www.imzers.com/msn/solve/ |
|
meni ej ovo
error code 80048820 extended error code 80048439 probao sam sve navedeno,od registracije onih dll-ova,sat je u redu,reinstalirao sam messenger...i nece.. e da,kad ocu otvorit internet expolrer,nece mi otvorit ni jednu stranicu...firewallu sam dopustio da IE "propušta",a i ista stvar kad iskljudim firewall isto mi nece...vjerujem da cim osposobim IE da radi,bit ce i od msn-.a nesto... |
@Komer pogledaj tu mozda ima jos koja solucija da rjesis problem http://msn-errors.blogspot.com/searc...ode%2080048820
|
tocno sma sve to napravio osim onaj MTU,neznam jel to ima na dlinku?
|
Citiraj:
|
imam problem sa prikazivanjem smalića na msn-u.....tj. smajlići mi se ne prikazuju, samo mi piše kod, koji je vezan uz taj smajl, bilo da ja šaljem ili da neko meni šalje....
....pri tome ne javlja nikakav error, samo jednostavno ne funkcionira.....je imao netko takav problem, kako to riješiti ?? |
rijesio sam problem odavno bio je sat u pitanju 2007 god a treba 2008 god xD
|
Lijepo da si javio...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:48. |