![]() |
Runes of magic
evo novog free to play mmorpga .
na početku mi se činio kao još jedan mmorpg koji je neko naštanco ali on u sebi sadrži elemente guild warsa to jest konbinaciju klasa čak mi se čini da bi mogao biti i bolji (nemojte me sad linčovat ). samo vrjeme će pokazat uskoro izlazi closed beta ja sam se davno prijavi i vi se prijavite dok ima keyeva. ovako od klasa ima warrior to jest čisti sileđija čista snaga. scout :strjelac u tankom i brzom oklopu za ranged rješavanje čudovišta. rougue:ubojica iz sjene koji koristi stealt i daggere i kao što jest rouge tu su razne čarolije koje povečavaju dobitak zlata guildu partiyu i igraču. Mage :tipićni čarobnjak ilti elementalis koji bi u konbinaciji s drugom klasom mogao postati jako močan u rješavanju monstera. knight :sličan warrioru ali se fokusira na obranu evo linka runes of magic . razmišljo sam o mage/warior ili knight što mislite evo trailer : evo što vi mislite o ROM-u i hoćete li ga igrat. |
Eto ja bas u traganju za nekim novim, dobrim mmorpg-om i nabaso na to neki dan.
Cini mi se da ce biti jedan od onih na koje se isplati potrosit vrijeme, ali vidjet cemo. Rego sam se i cekam (drzim fige) da me bar u betu pozovu. :D |
btw piše se rogue ne rouge.
Probal sam par tih free MMOa i ne dopadaju mi se baš, nije to na razini WoW-a :D Više sam za singleplayer RPG-e... |
Citiraj:
|
jel se ima odakle skinit? gleda sam po stranici ne mogu nac
|
Citiraj:
|
napokon objavljen je datum izlaska ako ste se registrilali dobili ste mail s tom objavom na glavnoj stranici i mailovima reistriranih korisnika pojavila se obavjest closed beta izlazi 28 8 2008:care::care::care::care::care:.
dotle ću igrat black and white 2 :D |
ušo sam u prvi val dobitnika closed bete jedva ćekam:zdero:
|
Ne izgleda tak loše s obzirom da bi trebal biti free.
P.S. VučjaOštrica: aj molim te samo malo pogledaj kaj si napisal prije neg pošalješ jer imaš dost greški pa je teško čitat i skužit :chears: |
Citiraj:
|
baš sam je igro sad super je ima puno bugova sad sam poće s knightom a secundarna će bit cerlic super preporuka na igruž
nesmim puno reć ako kažem letim iz cb |
Evo i ja sam se registrirao. Propustio sam prvi val, ali nema veze.
Nadam se da ce biti dobra kao sto izgleda na traileru. Vec sam tako isprobao 3 igre koje su na pocetku izgledale super, a ispale sranje... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemaju pametnijeg posla nego "špijunirati" članove PCex foruma :D |
jedan reko na ten ton hammeru da vidiš kako je brzo odletio
|
igra mi se cini super rego sam se odavano jos nisam pozvan u beta sad ce za par dana biti CB2, bit ce pozvano 30k accounta a ima ih oko 100k... a OB tek izlazi za 2 mj
|
Ja sam se registrirao 28.8 i jos nisam dobio key.
:lol2: |
evo ja dajem moj acc s likom u zamjenu za nesto drugo po mogucnosti lika iz sampa ili neke druge igre
|
Ako netko ima viska acc, ali da bas nece igrati sa njim neka mi javi...
Stvarno bi htio igrati ali izgleda da necu od njih dobit acc. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:13. |