PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Fedde le Grand danas na Zrću (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114962)

flajpan 30.07.2008. 09:19

Fedde le Grand danas na Zrću

Dobio sam 1 ulaznicu na nagradnoj igri pa ako nekog zanima i želi ić neka se javi na PM. Karta se može podići danas od 22h u Aquariusu na Zrću.

Pozdrav :chears:

Dizel 30.07.2008. 10:28

Uh, koja kuruza od tzv. House-a...bljak:puke:

flajpan 30.07.2008. 10:52

Citiraj:

Autor Vin EuroDizel (Post 1099740)
Uh, koja kuruza od tzv. House-a...bljak:puke:

Ma to sam bezveze ispunio kao i svaku nagradnu igru na koju naletim i slučajno dobio :D

Evo, ako je netko slučajno u Novalji ili zna nekog tko je tamo - poklanjam ulaznicu :chears:

mITZEK jr 30.07.2008. 13:09

cekaj cimnem neke ljude!!!!!!

Thoroughbred B 30.07.2008. 23:57

bio sad 12 dana na pagu zrću nisam ni prismrdio,navečer smo odlazili s barkom u ribolov :beer:

Halos 31.07.2008. 00:11

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1100361)
bio sad 12 dana na pagu zrću nisam ni prismrdio,navečer smo odlazili s barkom u ribolov :beer:

pa to to...nemoj rec da nije bilo dobro!?

To je jedan od najboljih osjecaja na moru koje sam dozivio...barka na moru usred noci, i ručna "pecalica":goood:

Thoroughbred B 31.07.2008. 00:16

Citiraj:

Autor kkljajic (Post 1100368)
pa to to...nemoj rec da nije bilo dobro!?

To je jedan od najboljih osjecaja na moru koje sam dozivio...barka na moru usred noci, i ručna "pecalica":goood:

oko 17h bi krenuli,ja,draga i njezina sestrična,kasnije je došao i dečko od sestrične.bilo predobro,najbolji mogući provod

nakon ribičije na cugu (lovačke priče)

budem okačio slike trofeja :D u slike forumaša.

imali smo 3 štapa i 5 kako ti kažeš "ručne pecalice"

hebo zrće,nekad je bilo ok tamo...danas je to najjobičniji seks turizam prepun seljačina i glupača...

Halos 31.07.2008. 00:22

Citiraj:

Autor Thoroughbred B (Post 1100373)
oko 17h bi krenuli,ja,draga i njezina sestrična,kasnije je došao i dečko od sestrične.bilo predobro,najbolji mogući provod

nakon ribičije na cugu (lovačke priče)

budem okačio slike trofeja :D u slike forumaša.

imali smo 3 štapa i 5 kako ti kažeš "ručne pecalice"

hebo zrće,nekad je bilo ok tamo...danas je to najjobičniji seks turizam prepun seljačina i glupača...

Ma e sta reć...bolje nemoze( bez ribičkih to nikako neprolazi...:D)

"pecalice" su majka, al dokazano je da zene bolje sa njima love, zbog glađe i mekše kože, pa bolje osjete trzaje...:lol2:(ribiĆka ofkors...:beer:)

ma...zrće ko zrće= 0 bodova usporedjeno sa underground Goa Trens partijima

EDIT: cekam slike...

flajpan 31.07.2008. 00:32

Citiraj:

Kužim ja to ...

Samo sam ponudio kartu ako tko hoće, no nitko se nije javio.

Thoroughbred B 31.07.2008. 00:35

Citiraj:

Autor flajpan (Post 1100383)
Kužim ja to ...

Samo sam ponudio kartu ako tko hoće, no nitko se nije javio.

Ma sve 5,i ja bi je ponudio nekome da je dobijem :D

Fleks 31.07.2008. 06:20

Citiraj:

Drito i upravo to. Sad si mi skocio u ocima :)

Codiac 31.07.2008. 22:36

Citiraj:

a ja mislio da tamo ide intelektualna elita u potrazi za produhovljenjem :D:D

onak oduvjek je zrce bilo to kao sto je prije njega bila bol na bracu itd itd ...

spawn 31.07.2008. 23:14

priznajte da ste ljubomorni sta ne fukate na zrcu neko tipkate i pravite se vazni ,kao, fuj ne valja ,nekad je bilo super. Kao, nekad ste brijali po zrcu. :D :D :D Kao sto kaze Codiac , pa nisu ni prije ljudi odlazili na zrce zenit se ili na vjeronauk , nego phookatt i dobro se provest.

Nisam mogao izdrzat :D :D :D

syss 31.07.2008. 23:33

bio 2 sezone prije koju godinu, alkohola mnogo, hrane malo, spavanja onak u autu kaj uhvatiš... čak skočio na glavu u pjenu aquariusa (#1 glupost, bilo preplitko i samo se odbio na površinu) i mislio da bi bilo kul se okupat u ukrasnom bazenu papaye (#2 glupost na što su me upozorili uslužni djelatnici redarstva).

nakon tih 3-4 dana provedena isključivo na zrću sam trebao 2 tjedna normalnog odmora.

17:45 afternoon, ljudi se kupaju i uživaju, neki čitaju čak i knjige (kodijak in your face!!!), syss sjedi u pličaku i konta zašto se piva među nogama nikak neće ohladit u vodi, bezobrazna ekipa ovjekovječuje taj događaj :D

Fleks 31.07.2008. 23:41

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1101070)
priznajte da ste ljubomorni sta ne fukate na zrcu neko tipkate i pravite se vazni ,kao, fuj ne valja ,nekad je bilo super. Kao, nekad ste brijali po zrcu. :D :D :D Kao sto kaze Codiac , pa nisu ni prije ljudi odlazili na zrce zenit se ili na vjeronauk , nego phookatt i dobro se provest.

Bi volio bit mlad? :D:D

Thoroughbred B 31.07.2008. 23:43

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1101070)

Zrće danas i Zrće prije 5 godina nisu ista priča...

Nekad se znao dogodit i rock koncert,nekad su tamo bilo ekipe koja nije pretjerano marila vozi li Stojadina ili Mečku od 100 000 jevra,ima li ogrlicu od bijelog zlata ili srebra...nekad to nije bilo tako fancy-shmensy...nije bilo toliko pompe i medijske pratnje...danas je to sve neka šatro "elita" i prepuno onih "koji se tako osjećaju"...leglo "frajera",seljačina s debelim lancima i ključevima mercedesa i jeftinim polugolim droljicama od 12 do 20 god.

& naravno iz iskustva ženskog roda oko sebe,nekad si tamo mogao izać a da te netko ne uhvati za guzicu ili ponudi brak,seks,vezu,zabavu...štogod već.

Za slobodne neživljene - samo naprijed ...

Ja ću radije s barkom na ribe i kasnije u dobar pub/bar na pijaču...opčenito mi više nije do izlaženja,partijanja,opijavanja...ali i da je,Zrće mi nebi bilo opcija...

Svaki put kad prolazim pored Zrća vidim tko ulazi i izlazi iz njega...sve do jednog žive teške zalizane seljačine s 3 lanca oko vrata...slovenci,talijani,njemci..."najbolje" iz svake države :)

Jednostavno nitko normalan danas tamo ne izlazi...od svih slušam iste komentare.

Planirali smo ići ovo ljeto,neznam jesmo li se nadali koncertu Hladnog Piva ili sam ja nešto zabrijao,ali bilo je tako nešto u djiru.

syss 31.07.2008. 23:48

i naravno borbaš sa svojom lančinom oko vrata :D :D

da istina, prije je to bilo zakon kad sam radio tamo negdje početak srednje, jedno 2 mjeseca sam delao tamo u 2 lokala i bilo je zakon, dolazili su stvarno svakavi ljudi... pankeri, alternativci, rejveri i kakvi sve ne. slušalo se rocka, hladnog piva, ali i nabijanja, plesalo se, zajebavalo do jutra... ma milina.

ja sam bio 2005. i 2006. ako se ne varam i to je već tad bio vanity fair, danas mogu mislit na šta to liči.

tutix 01.08.2008. 00:49

Nas je frend jedan htio vodit. Al jebga ne brijem prsa, ne bildam, švorc sam i imao bi tamo za jednu pivu dnevno (ili koktelčić). Ja bi išao zbog pokojeg dobro DJ-a jedino. Jedan drugi frend ide redovito - tamo na more negdje blizu, kaže da su afteri najbolji al on dolazi tek ujutro tamo.

Rađe odem u Zadar na 10-ak dana neg na Zrće dva dana.

Renesis 01.08.2008. 08:39

svakom svoje :) meni paše muzika, a nit imam mečku, nit veliki lanac, nit brdo para. za zenške se ionako ne brinem. malo odpartijam, i to je to :) meni sasvim uredu....

Dizel 01.08.2008. 09:08

Da, vi iz IT branse svi vise volite na rafting, LoL.

Iste dojmove sam ja imao za Hvar, postoji vrijeme prije nego je otvoren Carpe-peder-Diem i vrijeme otkad je otvoren Carpe-Gaylord-Diem....otkad je to djubre otvoreno, sam sebi sam rekao da to vise nije za mene seljaka. I vise ne idem ttamo, nego na Krk :) Bar je piva 12kn i pijem ko' pravi muskarac pivo od pol kile, a ne one pederske od 0.25l.

syss 01.08.2008. 09:14

pa sjećam se da smo jednom u kalipsu zarundali se na koktel šanku onak muški i mislim da je oko 6-7 glavi otišlo na frenda i mene... tako da tamo stvarno trebaš para.

Renesis 01.08.2008. 09:30

jep, zato mi frend ima nona va novalji ki dela vino, pa se fino pije za malo soldih :)

Munjara 01.08.2008. 09:52

c/p sa rec.humor
opet je vidjen bruce lee na zrcu :)
http://www.youtube.com/watch?v=6EZsZbWj6V4

a ovako je to radio prosle godine
http://www.youtube.com/watch?v=S6TCI_P3EBY

Renesis 01.08.2008. 10:05

a u klinac, veća atrakcija nego plesačica :D

ima fischer snimku jednog nabomboniranog dečka, kako smo se mi smijali oko njega... samo san čekal da ga pukne infarkt...

buljo 01.08.2008. 12:27

Daj to stavi da se malo smijemo (osim ako nije i sam on glavni glumac na filmiču :D:D:D )

Renesis 01.08.2008. 13:34

ma nemam ja, ima on na mobu, njega žicaj :D

spawn 01.08.2008. 17:00

hehe ,vidite da ipak ima zabave na zrcu. avjerojatno niti nije peder taj bruce lee. :D

Ma ja odem na vecericu s "drugaricom" ,malo popijemo ,odem na nocno kupanje, lijepo se "okupam" :D i onda doma na spavanac jer sutra se radi,ne? A pokoji put se "okupam" i kad dodjem doma.:D Koje zrce , koji scarpe dzem i sl.

BladeRunner 01.08.2008. 17:09

Jebemu miša, ja se odavno nisam ''okupao''.
Samo radim i vatam zjake.
Nevalja ovaj život.
I još moram platit 1000kn kazne.
A bez para nema ''kupanja'' tako da...

Ma jebo sve odoh radit.

spawn 01.08.2008. 19:51

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1101541)
Jebemu miša, ja se odavno nisam ''okupao''.
Samo radim i vatam zjake.
Nevalja ovaj život.
I još moram platit 1000kn kazne.
A bez para nema ''kupanja'' tako da...

Ma jebo sve odoh radit.

ima ima samo ovisi na koju plazu zelis ici ;)

BladeRunner 02.08.2008. 04:08

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 1101656)
ima ima samo ovisi na koju plazu zelis ici ;)

Ma treba mi neka prečica do jeftine i nezahtjevne plaže.:kafa:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:05.