![]() |
PS2 i USB tipkovnica istovremeno
Rade li obje tipkovnice ako je jedna USB a druga PS2 i istovremeno su ukopčane u komp? Kupio bi si uz postojeću PS2 još i USB sa pozadinskim osvjetljenjem za noćno rokanje :-)
WinXP SP2 je OS. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da se nadovezem na temu, jel moze USB tipkovnica(konkretno Logitech UltraX flat)raditi preko PS2 jer su mi svi USB-i napunjeni i ne da mi se zrtvovati jedan hub za glupu tipkovnicu, i jel ima kakav adpater koji radi s doticnom ili slicnom Lođitek? (Nesto kao na misu USB->PS2)
|
pa normalno prikopčaš USB tipkovnicu (imam istu) preko USB -> PS2 adapter za tipkovnicu i uštekaš i radi.
|
Di da nadjem taj adapter? Imas koji viska? :D
|
imam samo za sebe. neznam dal se razlikuju za tipkovnicu i miša jer su fizički izvana isti ali su drugčije boje (miš zeleni, tipkovnica ljubičasta) ali mislim da neće ić zeleni za tipkovnicu ili obrnuto. pogledaj negde dal ima za kupit, mora bit.
-> http://valley-ent.com/catalog/images/70-5020pos.jpg |
Citiraj:
USB na PS2 adapter. zeleni. Ovakav. |
Dobio s logitech mišonjom a? :D
Ja imam bar jedno 5 komada doma što od miševa što od tasti, nisam nikad probao jesu li isti ali trebali bi biti u svakom slučaju se neće ništa desit ili će radit ili neće... |
Mislim da od misa nece raditi na tipkovnici, drukciji je raspored spojenih pinova...koliko se sjecam. Jel ima tko bas za tipkovnicu da posalje, pa mu se nekak oduzim ;)
|
Imam ja :) USB->PS2,i nacrtana je tipkovnica na adapteru,javi se na PM ako hoćeš.:chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
nema veze - paše tipkovnica na zeleno (predviđeno za miša) i miš na ljubičasto (predviđeno za tipkovnicu) - ista stvar - sve radi ;) raspored pinova je ISTI samo je kučište drugčije (druga boja :)) http://www.max-save.org/pix/hphawa3_thumb.jpg |
Hehe, picajzla. Sad bar znamo da sljaka neovisno spicis li misa ili tipkovnicu na adapter koji je ispostavlja se univerzalan, samo drukcije ofarban.
|
Je, sljaka 100%, ja spojio UltraX flat s adapterom od MX518...:)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |