![]() |
privremeni zvucnici do 400kn
Trebao bi privremene zvucnike do max 400 kn dok mi ne stigne audio masinerija:lol2:. Vise mi je vazna glasnoca zvucnika nego kvaliteta
|
Čemu bacati 400kn na nešto "privremeno"?
|
nije bacanja vec cu ja nekome to prodati ili dati
|
reci koliko je to privremeno? mislim vremenski i kakav ti to razglas doalzi?
|
neznam koliko tocno ali oko dva mjeseca. Dolazi mi JBL L 880 na akciji je u njemackoj.Moze li mi netko nesto preporuciti treba mi hitno.
|
A da nadodaš još malo i kupiš neke kvalitetnije slušalice koje će ti i kasnije koristiti (ako ih već nemaš)?
|
imam sonyeve za 150 kn meni se ne isplati kupovati skupe slusalice jer sam puno u prirodi pa ih izgubim,strgam,smocim itd:lol2:.Moze li mi netko nesto preporuciti treba mi hitno. :hitthewal:
|
vasili je mislio na slusalice koje ce ti biti samo i iskljucivo za po doma, ne neke za mp3 player :)
od zvucnika bi ja kupi creative a300, solidno sviraju, a jeftini su. Kada vec nema gigabytea vise u formelu, nazalost. |
slusalice po doma:stoopid:.Ja vise volim kada moju muziku samnom slusa i cijelo susjedsvo.A sto se tice ovih zvucnika cine mi se ok.
|
opet neki nabrijan an glasnocu glazbe..a ne kvalitetu.. Nego koliko si platio te JBL-e?
|
Citiraj:
|
Uzmi neke jeftinije 2.1 Altec Lansinge, vjeruj mi neces zazaliti ;)
|
srale7:vjeruj da sam tako nabrijan na glasnocu nebi uzeo jbl nego jeftine zvucnike za 1500 kn i pojacalo . Inace jbl kosta oko 5500 kn ali sada 3000kn
mcg : ono sto sam rekao rekao sam u sali a ne za ozbiljno, kako zivim u kuci a susjed najblizi mi je oko 70 metara sumljam da ista cuje . A imam i dobru zvucnu izolaciju Vin EuroDizel : gdje bih mogao kupiti te zvucnike malo sam pogooglao nista nisam nasao |
Po 350kn su se vrteli zvucnici koji su se dobivali od T-coma.
Dal jos ima neznam, ali te nofce vrijede. |
Citiraj:
|
Neznam meni su super,da li ti znas mozda gdje bi mogao kupiti 2.1 Altec Lansinge jer koliko vidim ljudi ih jako hvale a jeftini su
|
Citiraj:
Nemam pojma gdje kupiti altece.. |
Jesam cuo sam ih uzivo kod frenda.
|
onda ok..
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:54. |