PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Optimum lokacija i uvjeti AmEx (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=114406)

Skorn 24.07.2008. 00:04

Optimum lokacija i uvjeti AmEx

jel mi moze netko poblize objasniti kako se dođe do tamo, pošto nisam iz Zgb

ima neka mapa ali nemam pojma gdje je Donja Dubrava, a tamo negdje je ta Porečka ul.?

također, nigdje na njihovom webu ne piše da li daju bezkamatno na AmEx i do koliko rata (samo na rate, ne potrosacki kredit), zna li itko?

i krajnje ako je netko imao posla sa njima, kakvi su po pitanju reklamacija?

:chears:

Skorn 24.07.2008. 00:58

wtf nitko ne zna? jel moguce da je taj kvart toliko obavijen misticnom maglom da se i sismisi tamo pogube? :D

stuc 24.07.2008. 01:24

Ukratko, bogu iza nogu. To je obična kuća u nizu i bez auta treba jahati do tamo.
Nadalje, kao firma su katastrofa i nema veze što na webu piše da je raspoloživo jer se često desi da dođeš i te stvari nema.

Uglavnom, firma koju treba svakako zaobić u širokom luku ako je ikako moguće.
Bolje da te lihvari kreditiraju, bolje bi prošo...

Skorn 24.07.2008. 01:26

uffff thx, a bar znam na cemu sam

fanATIk 24.07.2008. 04:04

Dosta stvari kupio kod njih. Nisam bio odkad su se preselili. Inače, imaju cijenu za cash i za kredit. Na ovu cijenu za kredit dodaj još kamate. Tak je inače, dal daju na ovo što ima diners i amex, 12 mjeseci bez kamata neznam, jebga, nazovi pa pitaj.

FitzTN 24.07.2008. 19:48

Asti, dobro da sam vidio ovu temu. Skoro kupio nešto tamo, i tako mi Heinzelova bila predaleko, a di jos ova Trnava. No chance...steta :(

DoX_Chabar 25.07.2008. 00:05

Hmm... Imam s njima pozitivna iskustva... :)
Naručio neku wifi opremu, bilo oko 12h, platio oko 16h, sutra ujutro bilo kod mene HPExpressom... brzo :)

antrax 25.07.2008. 00:13

my god gdje su se oni preselili, pa nema teoretske da ikad vise do njih odem osim ak budu zaista 20% jeftiniji nego bilo tko drugi :nono::wtf2:

all in all, sad ih treba jos vise nego ikad izbjegavat :D

flajpan 25.07.2008. 00:28

Od Kvatrića imaš bus 215 Vukomerec - Trnava i sad ne znam koja je stanica točno al stane blizu trgovine (mislim da 2 poslije kampusa Borongaj) - pitaj vozača kad trebaš sići. A za dostupnost robe svakako prije nazovi. Štogod je meni trebalo, uvijek su imali na skladištu (osim kućišta).

EDIT:
I tek sad im trgovina liči na nešto - ono prije je bilo preskučeno.

žile 25.07.2008. 01:02

Zar nisu oni bili kategorija bježi-od-mene-ko-vrag-od-tamjana?

Dizel 25.07.2008. 07:39

Ma u principu, treba uzimati gdje je najjeftinije i da te ne izbunare lovu unaprijed uplatom na njihov racun, jer mozes ispusiti pare kao onaj lik za onu plazmu na HTV-u u "Potrosackom kodu", nego ako narucujes da zahtijevas striktno placanje po dostavi Overseasu, daklem pouzecem. Znam da je frend tamo uzimao neke fotice i to SLR-ove i nije imao problema s njima, tako da ne mogu reci da su neki cigani sto se tice zavlacenja i slicno.

Ionako jamstvo mozes ostvariti preko ovlastenog dilera, tako da te zivo zaboli ako i gazda ode pod zemlju ili van zemlje :D

Skorn 25.07.2008. 09:16

enivej, NE DAJU na rate, iskljucivo potrosacki kredit, sto automatski znaci dodatnih 9.98% kamata

ufff

Nammoth 25.07.2008. 09:27

Jel mos pojasnit malo to "ne daju na rate, iskljucivo potrosacki kredit". Sta postoji nekakav drugi nacin placanja amexom osim peglanja jednom i kredita?

Skorn 25.07.2008. 12:42

Citiraj:

Autor Nammoth (Post 1095996)
Jel mos pojasnit malo to "ne daju na rate, iskljucivo potrosacki kredit". Sta postoji nekakav drugi nacin placanja amexom osim peglanja jednom i kredita?

da, osim kredita i jednokratnog placanja postoji i opcija na rate bezkamatno, to ovisi o ugovoru trgovine sa PBZom (koji drzi AmEx u RH)

thopok 09.03.2009. 15:38

Citiraj:

nigdje na njihovom webu
Koji je, čini se, trenutno i zaražen.:wtf2:

[u nedostatku prikladnije teme postano u ovoj]
EDIT:
Citiraj:

Malicious software includes 5 scripting exploit(s). Successful infection resulted in an average of 1 new processes on the target machine.

Safe Browsing diagnostic page

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:32.