![]() |
Vista - nikad više!
Prije mjesec dana instalirao sam ovo đubre od programa. u početku zaista djeluje lijepo za dizajnom i izgledom.
Sada je mičem jer blokira , kaspersky ne može očistit do kraja disk a da ne blokira, miljun opcija ne možeš se snaći , za svako pokretanje program traži nekakve potvrde , jeste sigurni da... close this progra, allow ovo ono ne , bsplayer mi ne radi kako treba, ne postoji na desnom mišu select all opcija, ona start komanda je užasna za postavljnje ikonica sve neki folderi u start programsu, pokušao sam umrežit sa laptopom nikako . Komp ima 2GB rama i 3.0 dual core procesor. Smeće gubavo kad mi se poskidaju torenti formatiram đubre. |
Ajd super da si podijelio to s nama :care:
Nisi isključio uac,bsplayer radi savršeno kod mene,nod isto,kaspersky ne koristim pa neznam. a)glupa tema b)sadržaj još gluplji c)postoji tema o visti. |
Ovo nije tema o Visti, ovo je tema PROTIV Viste ccccccccc.........
|
Ja ne razumijem zašto ljudi (njubeki) očekuji NOVI "program", koji izgleda isto kao i stari i sa svim istim funkcijama. Čemu onda novo ? Zanimljivo kako neki od nas nemaju problema sa takvim stvarima...
|
Ova tema stvarno nema smisla. Postoji više nego dovoljan broj sličnih.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:23. |