![]() |
5.1 zvuk
imam na laptopu integrirana 2 zvucnika......
i samo 2 izlaza za slusalice i mikrofon..... ovo mi pise u opisu podržani audioformat : 24-bitni stereo podržani zvučni standardi : podrška za MIDI zvučnici : ugrađeni stereozvučnici proizvođač : Toshiba Bass Enhanced Sound System s tehnologijom Dolby® Sound Room™ imam logitech x-530 5.1 zvucnike.... JEL POSTOJI KAKAV NACIN DA TO SPOJIM to da mi rade svi zvucnici..... jer kad spojim u izlaz za slusalice samo rade 2 zvucnika i sub, a opet puno bolje i glasnije nego kad spojim u stari komp a rade svi....... |
Rijesenje ti je kupovina eksterne 5.1 kartice, ja sam ima CL Live! i to treba izbjegavat. A drugi nacin ti je da nabavis par razdjelnika signala i slozis da ti svaki ulaz na zvucnicima dobije signal..
|
ok kupit cu zvucnu....e sad neznam koju....
imam 200 kn na raspolaganju |
ova CL live tikosta 400 kn.. ali nije dobra, jer stalno gubis zvuk,odnosno gasi se..tak je bar meni.. za 200 neces naci nista, mozda nesto polovno..
|
Sad riješenje ti je kupiti spomenuti razdjelnik jack na 2 jack izlaza i imat ćeš dva istovjetna izlaza. Ali ja sam si kupio 5,1 usb zvučnu radije...
|
Citiraj:
Koju si kupio? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:46. |