![]() |
Ne radi Google
Imam na novo instalirane Windowse XP + SP2 + ESET Smart Security 3.0.669 + Firefox 3.
Stranice mogu većinom otvarat normalno (BUG-ov portal neće), ali ne radi ni Google ni Yahoo. Mogu doć na početnu stranicu, ali kad upišem pojam i stisnem search u status baru piše: ˝Waiting for www.google.hr...˝ i ništa se ne događa. Također ne želi spojiti ni Windows Live Messenger 9. Tj. spoji ga online, ali zašteka. |
jel ti sve usporeno na netu ak mozes otvarat stranice?
jer tak je i meni bilo nisam mogo msn ni xfire otvorit i puno stranica pa sam si kupio mreznu i odonda sve radi ok |
Probaj privremeno ugasiti ESET-a, pa onda probaj. Cisto da nađes krivca.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
I ja imam isti problem... Samo sto meni na MSN.com sve radi, a na googleu nece...
I ja koristim Eseta i Vatrenu Lisicu 3... Takodjer sam probao sa iskljucivanjem i ukljucivanjem Eseta i ne ide nikako... Cak sam i mjenjao AV, trazeci krivca... I problem traje vec jedan tjedan... A prije ovoga se takodjer pojavljivao i prolazio bi sam od sebe, nakon nekoliko dana/tjedana... EDIT: Od prije 5 minuta sve radi, mod moze brisati post... |
Probajte napraviti trace route, može napiše gdje zapinje...
d^_^b, smanji sig na 5 redova normalne veličine. http://forum.pcekspert.com/faq.php |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:17. |