![]() |
pitanje ili dva
1. Zanimame dal smijem ono kablovinje od napajanja omotati sa crnom izolir trakom ? ( kad mi je vec maticna crna i pola drugih kablova , kaj bi mi i to bilo )
2. s čim da pofarbam cd-rom u crno ? |
Re: pitanje ili dva
Citiraj:
2. Običnim auto-lakom u limenci prije kojeg ćeš nanijeti primer za plastiku i pustiti da se osuši. I to ti je to. |
postoji profesionalna izolir traka koja ono kosta oko 50kn 10m i ona se zapravo ne lijepi neko spaja sama sa sobom u jednu masu. To bi moglo rijesiti problem ljepljivosti...
|
Ma ak rikne bum zel novoga , tak i tak je kostalo oko 180 kn a dobro bi mi došlo nekakvo jače.:rolleyes:
|
Citiraj:
|
ja san svoje kabele omota cin san dobia komp zbog boljeg hladenja komponenti i naravno estetskog izgleda .do veceras cu ti postat slike.btw>mislin ovih dana kupit UV reaktivni lak pa bi ih premaza.:beer:
|
Ali ce isto tako kablovi biti malo tvrdi :) .
|
bolje reci pretvrdi.
Ja sam izolirkom lijepio IDE kablove, jer mi se nije dalo kupovati rounde, i rezultat je odlican ali kabeli su tvrdi pa ih ne mozes zavuci ili sakriti, pa ce biti problem ako stalno preslazes kuciste, ali efekt je puno ljepsi s crveno zarolanim kabelima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:57. |