![]() |
Fortron 350W ili Mode Com power supply FEEL II 500W
Dakle razmisljam izmedu ova dva:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=7710004 ili http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...=0&Sifra=21552 |
po meni u svakom slučaju fort 350w ili čak bolje 400w:goood:
|
Fortron 350W goni moju konfu iz HTPCa! I vrlo dobro radi, za taj ModeCom nisam siguran da li bi mogao!
|
Hvala na savjetu... vjerujem da ce onda goniti i moju novu konfu... :) :chears:
|
evo da neotvaram nou temu zanima me dali bi mi netko bio voljan učinit uslugu i kupit ovo
ja uplatim i za poštarinu i još za pivu:dajpivu:. znači sve skupa cca60kn javite se na pm:care: |
Fortron svakako
Ja trenutno imam ovaj Mode Com, sutra uzimam fortrona :D |
definitivno fortron:chears:
|
Modecom zaboravi, jedino kaj u njemu donekle vrijedi je ventilator... :kafa:
|
ev... prekrizio sam ga... uzeo sam si fortrona...
|
fortron 350W PNF je meni tjerao E6600 na 3.6GHz, P35-DS3L, 4GB meme i 8800GT... jest da je bilo jedno kratko vrijeme (cca tjedan dana), ali u tih tjedan dana nije bilo nikakvih problema
cak nije niti ispuhivao prevruci zrak otraga definitivno uzmi fortrona |
istina ko nema previše love ili ko ne želi dat prevoše love ovo napajanje je ZVJER drži mi cijelu konfu iz siga bez pardona + 2x120mm venta
|
Citiraj:
|
Danas sam imao prilike testirat Fortron ZEN 300W...konfa je bila:
AMD Athlon X2 4400+ 1x DDR2-667 1x HDD ATA 1x Prža 1x 8800GT 3DMark05 od 10-13 sati...zaključak-rock solid napajanje koje se na kraju testa tek malo zagrijalo...doduše sve je bilo na otvorenom tak da bi bilo toplije u kućištu...Zaključak?Daš 100kn više (od šrotex napajanje) i imaš pošteno napajanje koje može dosta trpiti... |
Fortron 350 držao konfu iz siga te istu, ali sa XL1800XL+Zalman VF700Cu@5V.
|
a kakav je taj PFC fortron bio sam pitati u vemil i rekli su mi da imaju "samo" to ja pita u čemu je razlika oni rekli mala je razlika ??? slobodno to kupim ili je zajeb neki ?
|
NIje PFC (za PFC guglaj ,ukratko - power factor correction) nego PNF. A PNF je serija Fortronovih napajanja. I to dosta dobra. Tko zna kako ih vode u Vemilu, no to pise na napajanju: model je ATX-350PNF ili ATX-400PNF za 350 i 400W.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gle okrenes poledinu napajanja di je naljepnica sa SPECIFIKACIJAM i tam pise fortron 400w PNF atx.
|
(zanemarite ovo, može mod obrisat - htio sam pitat za ModeCom al ih nema a meni je hitno..)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:45. |