![]() |
Ljetovanja... javite se
Pozdrav svima sa suncanog otoka Paga. Ljetujem (kod roditelja :) ) u mjestu Povljana, a trenuntno se javljam iz internet caffea jer provjeravam je li mi legla placa na racun :D
Eto javite se otkud ljetujete pa mogu ucrtavati internet caffee po karti jadrana..... |
Re: Ljetovanja... javite se
Citiraj:
pozdrav svima sa suncanog otoka Raba, btw. ljetujem doma....:D što je najbolje more mi pred nosom, a još se nisam okupao.... u radu je spas....:D edit: definitivno previše smajlića |
Ja budem ljetovao na sunčanom Pagu u mjestu Novalja,idem tam sljedeći tjedan a pozrdravljam vas sad jel ko zna kad ću ja uć u internet kafe:D
|
Evo pozdrava i iz Nina. Tko god ljetuje u blizini nek se jevi da se najdemo jer mi je malo dosadno.
Pišem sa svog dragog sporog laptopa. Dojde mi da ga razbijem. :D Ekipo, odmorite se kak spada. Pozdrav |
Ja ljetujem na velikoj rjeki Krapinčici :rolleyes:
ak ko ljetuje na Savi ili Dunavu ja se bum spustil do njega sa starom kacom , pa da prejdemo na jen sok:beer: |
sta da napisem.... :D
zivim na Bacvicama... :D |
Citiraj:
|
He, he neznaš ti našeg Icea...:D
|
Citiraj:
JEr ipak neko mora stalo ostati trezan kej bu one pijane doma dovlekel:D |
Jesi ti siguran da si Zagorec? :D
|
Citiraj:
|
Ti si sigurno neki mutantirani zagorec jer ja ne poznajem zagorca koji ne pije.
Al nema veze, možda je vrijeme za novi poredak u Zagorju. :D |
Citiraj:
|
Onda dobro. Samo znaj da ste vi pripadnici klana pozvani na slijedeći meeting da pazite na nas. :frutek:
|
1 privitaka
Citiraj:
|
Od threada sa velikim potencijalom uspješno ste napravili sprdačinu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:31. |