![]() |
Koji mobitel kupiti??
Kupujem mobitel do 2000kn..
Do sada sam uvijek imao nokiu i sada imam nokiu 6230 imam ju skoro 4 godine i pre zadovoljan sam.. sada bih ju rado zamjenio nekom drugom pa me zanima sto bi mi vi preporucili nesto sto kvalitetnije sa sto boljom kamerom.. hvala unaprijed svima... |
Do 2000kn u oglasniku , u nekoj mrezi na bonove ili pretplatu ?
|
Citiraj:
|
Do 2000kn uu oglasniku je stvarno izbor odlican . Posto mora biti nokia , mislim da bi zanimljivi bili sljedeci modeli koji su do tog cjenovnog praga : N73 ( provjereno dobar model , symbian , vrlo solidna kamera , trenutno i cijena vrlo niska cak i za nove ) , 6300 ( solidan dummy mobitel sa odlicnim ekranom , jedino kamera mu nije bas na visini zadatka , ali isto nije los izbor ) , N95 ( mogla bi se naci , neka rabljena za te novce , malo veci mobitel ali zvijer , odlicna kamera i ostale mogucnosti ) , N81 ( symbian , meni prekrasan ) ...
|
Citiraj:
|
koji mobitel kupiti??
Koji mobitel kupiti do 1500kn?
preko oglasnika... |
nemoj molim te toliko detaljno o tome sto preferiras i trebas kod mobitela....
|
Citiraj:
|
Pomoć
hitno mi treba novi mob a ja se dvoumim između samsungs D880i i SE W910i
koji da uzmem? samsung može primt dve kartice:fala: |
hvala svima kupio sam sony ericsona K800i
moze lock |
Trebo si otić na more i zapit se s prijateljima za te pare :D
|
Citiraj:
|
Cekam da mi netko ukrade ovaj mob (ili da ostanem bez njega u bilo kom slucaju) da si kupim novi..a moj izbor ce biti k850i..pa si pogledaj taj mob ;)
|
Nokia E70: dobar fontele, solidne slike i videa, a imas web sa sobom gdje god ides, imas full qwerty tastaturu za messaging i forumasenje....
|
Dual sim se uzima ako imas potrebu za tim , dakle za simultanim koristenjem dvije kartice .
A w910 se uzima ako zelis glazbeni mobitel ... |
Citiraj:
a sto se tice izbora izmedju d880i w910 , ja bi na tvom mjestu w910. mobitel je ok. baterija dura 5dana. odlican walkman mob. jako ljep mob. ima ga rodjak pa sam malo pogledo mob. |
i jos jedna stvar sa k850 je da se touch screen tipke kvare ko lude...
u tom rangu radije onda samsung g800...kamera je isto 5mp ali ima 3x optickog zooma...a neznam da ima jos koji mobitel trenutno u tom rangu sa optickim zoomom...mozda jedino g810 al taj pjeva puno vise :D |
isprike kaj upadam u topic, samo kratko pitanje. imam samsunga starog oko 2.5 godine i sad bi kupio novog pa me zanima dal se sada na samsungu moze postaviti bilo koja melodija za zvuk poruke (na mojem se mogu samo one njihove)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:32. |