![]() |
Gaming laptop + mis + slusalice + web cam = 6000 kn
sljedeci tjedan ce mi rodbina u njemackoj nabaviti laptop i donijet ce mi ga tek oko nove godine...
Zele da im kazem sta zelim... Ja zelim neki fin laptop za gaming, muziku, filmove i internet sa malo vecim HDD-om... Amaterski rad u photoshop-u i auto cadu... Prezentacije u PowerPointu... __________ Znam da puno trazim za male pare... Ali situacija je takva... Kao sto ste mogli u naslocu skuziti, trebaju mi neke fine slusalice,mis i neka web camera... |
Jedino da pogledaš neki Forcebook, jer oni imaj dosta jake VGA kartice a cijena je niska :)
Ali to je dvosjekli mač jer sve drugo je :smoke: ovim tih malo "jačih" komponenti! |
em, a da ih pitas dal ti mogu tek u 12. mjesecu kupiti? onda bude ti sigurno taj lap bar tisucicu jeftiniji :)
|
Citiraj:
To je neka vrsta laptopa? Nije u pitanju HC gaming... Samo COD4 i COD5 kad izadje i soccer... |
Citiraj:
Mozda ih na kraju uspijem ubijediti... A za sada mi treba neka preporuka... EDIT: Dogovorio sam se sa rodbinom... Kupit cemo ga u 12. mjesecu u BiH... Moze li sada neka preporuka ako uzmemo datum kupovine u obzir? Cistto onako da znam sta hocu... Sta kazete na ACER ASP: AMD 2x1,8GHz 1GB RAM 160GB HDD GF8400MG-128MB +Web Cam i Vista 1240 km... |
Sta kazete na ovo:
HP 6820s • Procesor: Intel Core 2 Duo T8100 2,10GHz (3MB cache) • Zaslon: 17" WXGA+ TFT 1440 x 900 • Grafički sustav: ATI Mobility Radeon X1350 128MB do 384MB • Radna memorija:2x 2GB DDR2 667MHz (proširivo do 4GB) • Tvrdi disk: 250GB SATA • Optički uređaj: DVD RW DL • Dimenzije: 396 x 285 x 32.3 mm • Masa uređaja: 2.95 kg • Jamstvo: 12 mjeseci • Baterija: do 3h • Operativni sistem: FreeDOS • Modem: da • Mreža: da (Gb LAN) • Bežična mreža: da (802.11a/b/g) • Audio ulazi/izlazi: da • USB podrška: 3x USB 2.0 • Bluetooth: da • Expresscard: da • Secure digital slot Jos bih dodao: Miš: Logitech v220, bezicni Slusalice: Logitech premium notebook headset Webcam: Logitech quickcam DeLuxe I sve me to dodje oko 6500kn... Do nove godine bude cijena spala a i ja ustedio koju marku i kupit cu vjerovatno ovo... Sta kazete na izbor? |
Loš izbor za bilo kakvo igranje, pa s tom grafikom ne možeš ni pokrenuti COD4, kamoli na nekim pristojnim postavkama,
ovaj Acer poviše ti je bolji izbor... Moj savjet ti je - strpi se do 12. mjeseca i onda traži savjet, do tada će izaći i "nove stvari", a "starima" će padati cijena...strpljenja prijatelju, strpljenja... ;) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |