![]() |
NGO vs Omega vs nVidia @ Vista 32bit
Evo danas nakon dosta vremena uzeo sam nVidiu. Instalirao Vistu, i sada koje drivere. Sa ATiom na Visti nisam zadovoljan :nono: pa me zanima kakva su vaša iskustva!
Koji od navedenih driver ima prednost (čmarkovi me nezanimaju) i koji su stabilni. Inače favoriziram Omege jer su mi ostale u jako dobrom sjećanju sa XPa i ATia. :kafa: |
zadnje sluzbene sa nvidia.com sitea? sta fali njima?
|
Citiraj:
Evo sada sam instalirao NGO pa ću vidit kako će sve ić :) |
nemoj mijesat kruske i jabuke... nikad dosad nisam imao problema sa sluzbenim nvidia driverima
|
Nema potrebe za modanim driverima. Ako već ne želiš službene, onda instaliraj Xtreme-G drivere.
|
Citiraj:
OK za sljedeći put ću probat nVidia službene :fiju: Citiraj:
|
ja i govorim o visti na kojoj sam vec skoro godinu dana... prvo 32-bitna, a sad odnedavno i 64-bitna i nikad nikakvih problema sa nvidiom
|
Citiraj:
Ali za sada NGO radi ok u COD4 :) |
Bilo koji driveri za nvidiu će ti raditi ako su stabilna verzija (ima i smrdanih (polu)beta i loše twekanih i sl) nekad performanse budu malo bolje ili malo lošije u nečemu ali sa stabilnosti rjetko kad ima problema, čaki sa većinom beta...
Recimo ja imam na kompu 177.39 betu (onu sa threada za physix) i sve radi perfektno niti jedan BSOD ili bilo što slično ni na horizontu... ;) A inače i one sa službene stranice slobodno možeš koristiti... |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
kod atija uvijek treba nešto prčkati att,riva hotfix ovo hotfix ono, kod nvidie opće zaboraviš da imaš grafičku pa postane dosadna tak da je ati zanimljiviji twikerima :D
|
Bilo bi bolje da se ovakve rasprave ne započinju :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja na svojoj nvidii nisam ništa tweakao, niti na onoj prije nje, niti na onoj prije te, a bogami nisam niti na ATIu koji je bio prije te nvidie... :D
Sve ovisi kolko neko ima volje za twekanje - ništa drugo... :fiju: :D |
Novi driveri za sad testirao crysis i imam boost od 4 fps avg 8800gt
http://downloads.guru3d.com/download...371b5585f6924a za sad samo vista x86 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:06. |