![]() |
Gdje u RH ima kupiti GF6800 GT
Čitao sam ove teme ali u vemil cjeniku je nevidim
Od kojeg je proizvođača I kolika je cijena (s PDV-om) Hvala |
Bilo ih je u VE-Mil-u, al samo 2 dana (valjda su dobili dvije :D).
Cijena je bila 3895 Kn (par kuna dole gore). Ja isto tražim kanal u Hrvatskoj, al nisam ništa našao. Mislim ova gore cijena (523 eura je smiješna ili žalosna). |
wtf 3900 kn
omfg pa rekli su da ce kostati ko X800 pro nemogu vjerovati pa koliko ce onda kostati ultra i kad ce to vise kreniti u normalnu proizvodnju |
vani se 6800GT može naći za nekih 400-420€ tak da treba samo pričekati da svi nvidija partneri počnu masovno bacati kartice van i bit će i kod nas za 3k kuna....
|
Kod nas će biti 3K kuna kad će vani biti 2000.
Ima na guru3d forumu već linkova sa cijenom od 349 i 359 eura (deklarirana cijena je 399). Dobro to su cijene u Japanu i USA, dok u Europi je većinom cijena od 400-420 e (3000 Kn). |
Ima ti ih kupit u lab2... na remizi i dođu ti oko 3100kn ali mislin da nisu sa pdv-on. nazovi pa pitaj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
molio bih nekoga za link od te trgovine gdje kosta 3100 kn(lab2)
plz i hvala |
http://www.lab-2k.com/
Nedavno sam ih zvao, cijene u njihovom cjeniku su bez PDV-a, ali za gotovinsko plaćanje treba skinuti još 10%. |
ne radi ima site
u rekonstrukciji |
Pa piše broj telefona, nazovi ih:beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
naso sam
sad jel ovo neki lijevi proizvođač neznam ali evo |
Lab2000 ima PNY kartice
|
Nego šta vi dilate da kupujete kartice od 500e.:smoke:
A morao sam nešto napisat da dođem do jubilarnog 50-tog posta:D |
jel valja sta taj PNY
|
PNY ti je NVIDIJIN partner #1 za profi kartice (Quadro) i u poslu su jakooo dugo.
|
PNY o njima su mi isto rekli kad san bija u ducanu a sta se tice cijene ona tije bez PDV-A.
|
Ve- mil ima GF 6800 GT od Gainwarda.
Ipak - mislim da su to " test sample " kartice - obzirom da je grafika na cooleru default Nvidia. Ipak - fino se clocka na Ultra :D |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:21. |