![]() |
sony ericsson K 800 i memory kartica pitanje
pozdrav
zanima me da li tko u ovom mobitelu ima karticu vecu od 2 Gb na sluzbenim stranicama pise da podrzava max 2 Gb ali uvjeren sam da u njega pasu i jaci modeli 4 Gb ili cak 8 Gb moze li mi ko potvrditi ovu tvrdnju hvala Code:
http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/k800i?cc=hr&lc=hr |
4gb radi , nedavno imao tu kombinaciju , i oko 3gb multimedije gore i nije bilo problema .
|
hvala gazda
:care: |
4gb radi provjereno,ja sam koristio sandiskovu M2karticu,za sada ni nema veći kapacitet od 4gb
|
I ja sam danas kupio karticu od 3gb i radi!!
|
Citiraj:
|
lmao. to je ziher kupish dva - jedan gratis :D
|
Citiraj:
Morati cu nabaviti negdje 8gb karticu i probati hocu li ici sa njom , gledao po netu i negdje kazu da ide a negdje da ne ... |
ja imam od 4gb i radi od toga je oko 1gb igrica
|
da pitam onda:kako se otvara poklopčić na k800 za memory karticu ?
|
Citiraj:
|
sa noktima :)
|
Citiraj:
trta me da nekaj ne zeznem, probao sam na sve strane micati ali niš se ne dešava |
Citiraj:
1. pogledaj upute , tamo je sa strelicama nacrtano i oznaceno 2.nema probavanja svega , tamo gdje je utor se podigne prema gore i poklopac se moze vrtiti u mjestu jer mu je suprotna strana od te sa utorom ucvrscena sa kucistem 3.ako ne zelis nista zeznuti , onda si uzmi nokiu 3310 .... |
sređeno. hvala.
jel ima neki način da podesim da mi sve slike i glazbu automatski sprema na memorijsku karticu ? i sad pokušavam premjestiti glazbu sa uređaja na karticu, označim sve ali ne nudi mi opciju ljepljenja kad uđem u memory stick mapu. |
Mislim da ne možeš promijeniti to da sprema u memoriju mobitela kad dobivaš nešto preko BT-a. A da bi mogao pasteati s mobitela na karticu, možda moraš novi folder napraviti, iako meni na K550 radi i bez toga.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:48. |