![]() |
Fortron 350W , EPS 8pin
Kako spojit MBO abit AB9 QuadGT na ovo napajanje koje nema taj EPS 8pin, a matična ga treba.
Ima li neki konverter i da li mi je potrebno novo napajanje :stoopid: |
mislim da bi ti radilo i sa 4 pinskim i samo je jedna mogučnost da paše to 4 pinsko u 8 pinski utor ..isprobja mora radit ja na taj način imam spojenu MBO I PSU iz siga..pa radi bez problema
|
Mislim da će ti raditi i ako staviš samo onaj 4-pinski konektor.
|
Citiraj:
BTW zna li itko sigurno oće radit / MBO neće otić u vječna lovišta ? EDIT Može stat samo na jednu stranu konektora :) znači samo jedna pozicija! EDIT2 A gdje nabavit 4p to 8pin EPS :stoopid: jer sam tražio na nabavi ali nisam našao ;) |
Citiraj:
Trebalo bi ti radit i sa P4. |
Citiraj:
Našao sam neki u LInksa 20 > 24 & 4 > 8 :) za 30 kn. Sada mi sve radi, ali na P4 bez toga adaptera, kada odem u ST kupit ću ga :kafa: Ovo je rješeno :) |
Citiraj:
Pravimo se kada ništa nisam napisa :fiju:. |
Bilo je spaljenih napajanja,tj. tog 4pin konektora na nekim gigabyticama na koje inače ide 8pin konektor,pa je moja preporuka da rađe nabaviš neko novije napajanje tipa corsair 450W,nešt u tom rangu;)
|
Citiraj:
|
Radit će to sa adapterom ako je PSU inače dovoljno jak, problem paljevine kod ploča je na konektoru na strani ploče kad prevelika amperaža ide preko onih film vodova, upravo zato su i dodana ona dva dodatna voda, kod PSUa je samo bitno da može na P4 (ili odakle već vučeš linje) isporučiti kolko se traži i da je žica koja tamo vodi dovoljno debela (to pak stvarno kod iole kvalitetnijeg PSUa nebi trebalo biti upitno),a ploči je nebitno od kud joj stiže 12V samo da se fino rasporede opterećenja na sve vodove na PCBu...
|
Citiraj:
|
Pa ako već imaš 20 u 24 i 4 u 8 za 30kn onda ćeš valjda sve prištekat... :)
|
Citiraj:
Samo da odem u ST uzimam ga odma :) 30 kn nije skupo, a uvijek može zatrebat |
pitanje u vezi ovog napajanja...
onaj grill od venta ničem nesluži osim sprječavanju kablova da ''uđu'' u napajanje? |
radit će 100%,isprobano već :)
|
šta će radit 100%? ;-)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|