![]() |
zvučnici do 200kn
koji bi bili naisplativiji zvučnici do 200kn? gledao sam malo creative i logitech 2.0 i 2.1 sustave...logitech x-140 mi se čini oke pa da čujem vaše mišljenje
|
Salis se ili?
Svejedno je kaj kupis do 200kn. |
Ja ti imam OVE iz diskonta24 i mogu ti reći da bolje za te pare ne možeš kupiti (best buy)...
|
Citiraj:
Kladim se da su MS ML-380 bar 2 puta bolji... :suicide: |
Za kakav prostor ti trebaju?
|
Citiraj:
Fleks, daj odi pajkit.:D Btw, ja sam bio ozbiljan, MS Industrial ML-380, boleshtina od zvucnika za 150kn. |
stvarno mi taj ms nimalo ne uljeva pouzdanje...našao sam ove logitech x140 za 100kn+poštarina pa ćemo vidjet
|
Ma nisu ni meni bili.
Buraz ih je uzel cist bezveze za lap. Za 150kn su predobri, kaj je najbolje imaju i opticki ulaz...onak, WTF!?:D |
|
Oho...radio for free. Dobra preporuka!:D
Vec je uzeo x-140. |
Ml zvucnici su kvalitetni koliko i logitech a jeftiniji,totalno preporucujem ML seriju i svi 2.1 su ispod 200kn....snagom su odlicni za pc i prosotija do 70kvadrata ce bit ispunjena lijepim i snaznim zvukom.
|
Citiraj:
Još samo da se jave logitech fanboyi čekam :D |
do 200kn nista ne uljeva povjerenje.
logi jedino. |
Citiraj:
|
dečki iznad oprostite ali slažem se sa begom i krešom :D logi je ipak logi
|
A kaj je je...al pricamo opet o cifri do 200kn. No nije bitno vise.
Ovo od crocro25 se necu nit udostojit komentirati:D. |
za sad mi je najbolje uzet ove x140 za cc 130kn sa poštarinom...mislim da nema boljeg
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:chears: |
to bi mi bili zvučnici za sekundarni komp,koji koristim sad preko ljeta i onda 4 dana u jednom mjesecu...tako da netražim ništa uber bla bla
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:22. |