![]() |
Desktop replacement za oko 9000 kn
Ja tražim laptop već neko vrijeme i nikako da se odlučim. Dosad sam imao 15,4'' Acera i prilično sam zadovoljan bio sa samim laptopom. To mi je bio prvi i sad mi se čini da bi bilo bolje da si uzmem veći jer mi je to desktop replacement.
Zapeo sam za procesore T8300 i T9300, te od grafa Ati HD 3650 ili 8600m odnosno 9500m. Mislim da su sve tu negdje. Jedan primjerak koji mi se dopao - Toshiba Satellite P300-133 Što mislite o Toshibi? I da li možda počekati još malo jer evo vidim na stranici pceksperta najavljeni su novi Intelovi procesori i Centrono 2. :? |
bump
Nitko nema nekih iskustava sa DR laptopima, nekaj da mi preporuči ili da kaže na što da obratim pažnju? :? :fala: |
Pogledaj modele P300D. Nešto su jeftiniji i jedina razlika je što koriste jeftinijeg Turiona.
http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi |
Išao bi svakako na C2D tak da amd otpada, eventualno novi Turion ultra da ga ima gdje jer ove TL neću.
|
Novi Turioni Ultra još nisu stigli u HR. Navodno je došlo nekoliko prijenosnika baziranih na Puma platformi, ali samo za recenzente. Za detalje se obrati useru krešo jer će obećao napraviti recenziju istih.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:39. |