![]() |
PiSiEksperti - vrijeme je za kljuc u bravu...
|
Smjesan pokusaj brice da od guzice napravi lice :D
|
Nekako mi to smrdi na Ice Demona...
|
e zeko, zeko...
|
Oduvijek sam znao da nam na Home page-u fali djevojka dana.
All in favor? |
Uvođenje djevojke dana je jedino što bi PCE eventualno moglo spasiti od sudbine iz naslova teme.
Edit: Predlažem Fleksa za prvu djevojku dana :D |
Citiraj:
|
A zašto se dopušta otvaranje ovakvih tema?Koji je cilj toga?Pljuvanje novonastalih foruma?
A ionako svi znamo da danas svaki "bedak" želi imati svoj forum i biti "admin". Postoji mali milijun istih/sličnih foruma pa mi nije jasno po čem se ovaj razlikuje.Pustimo decu neka se zabavljaju. Ozbiljnost i kvaliteta se vidi po recenziji grafičke kartice.Nabrojan setup i dodana slika 3d mark rezultata.Nemaš kaj full informativno i sažeto.GG |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Temperatura grafe u full opterečenju nije se penjala iznad 83 stupnjeva ,malo je bila vrela ,no nije davala znakove posustajanja u daljnim testovima koja su prethodila. Da ne spominjem kako Babic, Finka i Mogus ispadaju amateri pred ovakvim pravopisno gramatickim zavrzlamama... Citiraj:
Na koga me to podsjeca... :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
nemoj zaboraviti i usporedbu sa identičnim modelom drugog branda u 3dmarku :D :D |
Citiraj:
Puno hvala... Al ipak na to se ne bi ni udostojio potpisat. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imho los dizajn stranice lose ime domene i taq :)
a cuj mozda bude nes od toga :) |
Citiraj:
Misliš,popišat.Pa reci,domaći smo...:D @dedi end d nejkd grl,ma trisam odma...gengbeng. |
Čemu onolika rupa na vrhu stranice..očito mjesto za neki brutalni banner..tipa onaj "Your a winner"
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:58. |