![]() |
Nasljednik CM-a 690...CM HAF 932 aka TENK
|
iskreno me brinu ovi 20 cm ventovi (zamjene u slobodnoj prodaji vrlo rijetke - nadajmo se da ce ovi koji dolaze s kucistem biti odlicni)
e da, ovo je ipak previshe ventilacije :D kuciste nema stranice, nego rupe. |
jebeno izgleda, al ti ventovi na stranicama me uzasno smetaju :D
dosta su samo 2 za ispuh :) |
ti bokca kako zakon case samo previse rupa ima...
zakooon, koliko mjesta ima...điz :D |
Jel se to meni čini ili je u ovo čudo moguće strpati 2 napajanja??
Izgleda predobro, jedino me smeta ovaj poklopac na gornjoj strani ispod kojeg je vjerojatno rezervoar za vodeno. Vjerojatno svugdje gdje su ti 20 cm ventovi u zamjenu mogu ići 12/14 cm. Kad dođe, moj CM690 ide na tržnicu i udomljavam jednog ovakvog :D |
Citiraj:
|
Radije bi da postoji varijanta sa potpuno zatvorenim bocnim stranicama, eventualno plexy... i eSATA na front konektorima mi je prava stvar, konacno da je to malo vise uzelo maha. Ovi 20cm ventovi su ipak malo too much (koliko vidim, ima ih 3 komada), ali obzirom na namjenu kejsa (gaymeri i OC-eri) i njegovu velicinu (koliko mi se cini velicine je Stackera) nisu ipak tu bezveze, zna Coolermaster da se kloukeri rajcaju na tolike mrcine. 2 PSU-a stanu ako ne instaliras kiler za vodeno.
|
Ja bi prije rekao da je ovo pandan Anteca 900 a ne nasljednik CM690 ali zanimljiv case u svakom slučaju... :)
Ipak ne mislim mjenjati svoj CM690 ja sam jako zadovoljan s njim... :D |
Da i mene je kejs podsjetio na 900-ku, pogotovo kad sam vidio ovaj gornji ispusni ventilator i "kadicu" za pizdarije...
|
Citiraj:
|
Sumnjam da će preko 1000 kad već imaju konje za trku tamo ( Cosmos i Stacker ). Ovo bi moglo oko 600-700 kn bit. Taman da pokrije rupu između njih i CM590.
|
Citiraj:
|
Nema šanse da ovo čudo bude oko 600 kn, jer je 590 oko 600kn (puno previše). Ovo će biti taman ispod 1k kn, ili možda čak toliko.
|
meni nekako skupo izgleda :D
|
Benzin ide gore, valjda će kućišta počet ić dolje napokon. Ionak sva ta plastika i lim ne vrijede više od 300 kn. Dizajn i ime koštaju. Živim u nadi da će koštati barem 700 kn i da će cm690 postati takav raritet da ću te novce dobiti za njega :D
|
Meni se sve cini da ce bit tu-negdje s cijenom Anteca 900
|
case mi je nekak prekrmačan.
radije cm590 i ljepsi mi je bio 690 od ovog. ebla. |
Naletio i na ovo na jednom forumu:
"It even gives options for the folks who want to jam two mainboards in one case." http://forum.lowyat.net/topic/710876 Veli tu, price expected - 129€ |
uhaj.. bas je tenk... istina da je malo bezze sa ovim ogromnim ventovima ali ima prostora ko u prici ;)
|
Neznam cemo divljenje ovom kucistu.
Mislim 20cm ventovi? Kolicina rupa? Kavez? Meni osobno centurion 590 je grogro bolje rjesenje... |
Meni se sviđaju one rupe za kablove.
|
haha, koja mrcina, mrak!
i ja se nadam da ce postojat varijanta s zatvorenom bocnom stranicom ili barem nekako drugacije rijesenom jer ova 1 velika rupa je skroz bzvz. doduse, mozda bude moguce kao na stackera 830 namontirat pleksi s unutarnje strane a ovaj prednji 20cm vent na 7V ak bude tih za hladit diskovlje dusu dao, dok umjesto gornjeg lako dode neki fini 12 il 14cm e da, jel netko zna kak se uvaj mesh ponasa u odnosu na obicnu plehnatu stranicu kad su ventilatori na njega stavljeni? |
Evo boljih slika:
http://www.bit-tech.net/hardware/200...tex-2008-psp/6 Navodno da će se prodavati samo u US&A, a ako baš bude interesa, onda će se početi prodavati i u EU... |
Citiraj:
|
Malo mi je ružno kućište.
S druge strane prostrano je i unutrašnjost je dobra. Ali ne volim ovakve ventilatore po bočnim stranicama. |
Citiraj:
S ovim stranicama i prednjom maskom tak i tak bude većina kupaca, prije ugradnje bilo kakvih komponeneti prvo krenula na "krpanje" rupa.:) |
Super izgleda ;) meni se jako sviđa
|
meni je neznam zasto ali mi je ruzno
nikako mi se ne svida |
kučište, bar po meni, je vrlo loše, zbog tih silnih rupa kroz koje ide prašina...
rađe neki čiftek big za 600 kuna... |
Meni izgleda OK,a kad dođe onda ću vidjet jel zaslužio zamjenit mog chiefa :)
Citiraj:
Citiraj:
Prije da će cosmos i stacker krpat tu spomenutu rupu. Ako je očekivana cijena 129€,onda računajte kojeg Mažuranića i preko 1000kn. Moja slobodna procjena je 1200kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:33. |