![]() |
šifrirano
Nakon reinstala windowsa neke- ne sve mape sa slikama nemogu otvoriti. Tekst ispod mape je pozelenio ( šifrirano). Znam da ih ja nisam šifrirao. Šta da radim?
jel to možda ovo? Provaj ovako desni klik na folder -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK PS.Ako nemas tab security onda Isključi simple file sharing (Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing -> OK). ________ |
Nula bodova. Zeleni tekst znači da su folderi kriptirani, a ključ kojim su kriptirani više ne postoji jer si reinstalirao Windowse. Da je računalo član domene, enterprise admin bi ti pomogao, ali na workgroup računalu ti nema pomoći.
|
Znači da to nemogu povratit i da mogu obrisat foldere? Ima tog dooosta.
|
Folderima ćeš moći pristupiti samo ako si sejvao ključ kojim su kriptirani. A nisi. :D
|
stvar je što se kriptiralo samo od sebe. Mape su na d particiji i nakon istalacije xp na c ( isti win cd) jednostavno pozelenilo.
|
Sumnjam da je AI razvijen toliko da radi stvari sam od sebe. No, možda sam u krivu i tvoj komp je zapravo rodno mjesto Skyneta koji se od čačkanja po svom kodu zaštitio EFSom.
|
Dobro je. Može lock.
|
Što je dobro?
|
Šta je dobro ? Neke zanima nastanak i rješenje problema.
|
Dobro je u smislu nema pomoći. Obrisano. Imam mjesta za nove slike.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:27. |