![]() |
Lucky Me
Eto opet se pokazalo da imam VELIKE sreće s komponentama.
Naime posudim ja DVD i neće ga pročitat Pioneer ni zavrtit ga nije htio. Poludio ja s tim idem ja otvorit Pionirćeka da vidim šta je. Sve to lijepo izgleda i sad spojim ja njega u komp naslonim ga na lim od kućišta al bez "oklopa" čista elektronika. Kad komp krene i i BUM:rambo: . Skočio sam 2 metra u zrak kako je napajanje grunulo i to taman iznad proca. Plavi gromćek je bio zasjenio cijeli proc kolko je jako bilo. Al eto sve živo i zdravo ipak nisu ta MaxPower napajanja tako loša. Bar ako krepa neće ništa povuć sa sobom:D :D :D |
Ma legendo :rolleyes:
Dobro da ti jaja Maxpower nije spalil :D |
Šteta, a baš bi htio vidjet skurenu LanPartycu da ti se mogu smijat. :D
|
Citiraj:
|
pioniri ti imaju problema sa grijanjem, cim se pregriju ne citaju dobro, frend ga ima i imal je takvih problema dok je stajo odmah iznad hdd-a, nakon kaj je zamjenil mjesta njega i przilice pocel je ok radit
|
vise srece nego pameti :D
aj probaj opet to ponovit, onak iz zajebancije, da vidis dal si uistinu takav sreckovic :p |
Jesi opet zaboravio stavit hladnjak?: lol2 :
|
Citiraj:
|
Evo otkrili smo tajnu odkud ime Maxpower
Maximalno grune kad odlazi.: lol2 : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Miato: sreća je neupitna:
1.Skurim prvi proc tako što sam fa upalio bez hladnjaka. I još je bio i preživio prva dva paljenja al ovih ostalih 8 ga je uništilo. 2.Dobim novi proc za ovog skurenog. 3.Kod postavljanja TT nije mi se dalo micat napajanje pa je šarafciger onim špicom jedno 4-5 puta udario svog snagom u ploču. 4.Bio mi je pao cijeli stol dolje. Monitor i sve ostalo a jedino je printer bio u komadima a MOnitor koji pao drito na ekran ni ogrebotine. 5. I ovaj zadnji slučaj sa napajanjem:D @Isus: nema šta čuo ga susjed prekoputa u pola jedan u noći :D |
Citiraj:
Bolje se lagano okani kompova i počni štihat okolo - manje su materijalne štete :D :p |
jao jao... sreckovic, nema sta :D
|
Ma jasno. Macolu u ruku i ruši bespravno sagrađene kuće.
|
Citiraj:
@Paske: nemoj imat delikatne tehničke stvari u mojoj blizini, al opet s druge strane imam sreće pa bi vjerojatno nešto i ostalo čitavo. |
Citiraj:
|
E da zaboravio sam reć, da i je i matčna bilo krivo flashana pa sam je nosio na servis i načekao se tjedan dana:fuming:
|
Zbilja imaš sreće...za razliku od mene:fuming:
Bio sam danas u Nobilisu kupiti Lanparty i naravno nemaju je. Kad će doći? Za mjesec dana:grrr: :smoke: :gringo: Vjerojatno bum uzeo Infinity. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
freek, ti imas zabranu dolazaka na g-team lanove, lose utjeces na kompove :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Gledao sam taj Artes i malo su mi sumnjivi, ne želim naručivati prek njihovog web shopa, a inače su skupi. |
[QUOTE]Originally posted by rendula
[B]sad imam taman još dovljno para da si od jednog Slovenca kupim 1700+ DLT3C :D Sretnhiče gledam taj 1700+ na DFI forumima to čudo radi na 9.5*240: nuts : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:03. |