![]() |
DVD/DivX player do MAX 500kn
Trazim dvd player koji moze prikazati velike titlove, da se titlovi sami ucitavaju, da nema problema sa titlovima (čšđćž znakovi), da je region free, cita razne vrste medija i formata kodiranja (divx,xvid,mpeg...), da ima daljinski i ne komplicirano sucelje. Neki model mozda iz quadro serije? Od vivaxa sam odustao, premali titlovi i kvari se. Neki philips, lg? Hvala.
|
fino ste mi pomogli :)
p.s. player je staroj za rodjendan |
Citiraj:
|
jel sadrzi sve ono gore sto sam rekao, dakle mora biti praktican, ipak je za nekoga to ne zna sa tehnikom.
|
Citiraj:
|
PHILIPS DVP5160,USB
|
Citiraj:
Da li postoji neki modani firmware za to? |
Vivax K-230, odličan za DiviX-e, USB utor, ne loš daljinski, Uglavnom moja preporuka.
u Super konzumu za 190kn, |
Mislim da trazis quadra 933 model.
Ima sve to sta ti trazis , plus sto moze i externi hdd citat preko usb. Samo sta ih ima dosta pokvarenih, odnosno dosta je velik povrat . Stoga moja preporuka prilikom kupnje da se uređaj isproba ! |
Citiraj:
Radi OK uz jedan ali - zasad sam gledao samo jedan divx i dvaput mi se po sredini pojavila široka žuta crta i slika se zamaglila...nakon vađenje i ponovnog stavljanja dvda u ladicu sve ok... možda firmware to popravi |
Citiraj:
..ista stvar kod mene |
vivax - dobar dok radi, meni su dva crkla unutar godinu, godinu i pol.
radje daj 100kn više u kupi provjereniju marku. daljinski im je jadan, menu još jadniji. |
Da se vratin na pitanje koje je ostalo bez odgovora.
Ima li gdje kakav firmware za k-230 ? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:49. |