![]() |
Local Area Connection
Nešto sam zasrao u Local Area Connection¸ otvorio sam properties i izbrisao sam 1 od ona 4¸ ona di su TCP\IP isl¸ kako da vratim stare postavke¸ jer sam to zasrao pri instaliranju onog routera za max*adsl
|
Citiraj:
|
Sto si izbrisao samo PPPOE konekciju? Ako si to napravio samo novu kreiraj.. http://www.pionir.info/opsirnije-Pod...konekcije.html
EDIT:Sorry onda sam krivo shvatio.. :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neće tu možda pomoć reinstalacija drivera ako je deinstaliro nešto što je sastavni dio windowsa.
@martin22 Daj sliku onog što ti je ostalo, da vidimo šta ti fali. |
Citiraj:
|
OWNED:lol2:
morao sam...:D Odi do frenda pa poslikaj... |
Da, nema druge - daj sliku pa će ti već netko reći što fali...
|
Pa QoS i TCP/IP i MS Login niti nemožeš deinstalirati (bar ja neznam kako bi to mogao) bez da makneš kompletnu mrežnu podršku kad su to mrežni servisi iz core networkinga, mogao si ih samo ugasiti a ako su ugašene moraju se moći i upaliti...
Ako ti ne radi mreža postoji šansa da si sprčkao service, dake odi u run redak i napiši services.msc i onda tamo popali sve vezano uz mrežu na automatic, rebootaj stroj i onda probaj... |
Citiraj:
|
reinstalirao sam drivere poce sam isponova instalirati router i prilikom instaliranja routera pita me pasword od adminstratora a nije sifre nikad niti bilo¸ probam staviti sifru¸tj naprvim novu i upisem i nista ¸ nema druge nego nove windowse
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:59. |