PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   dvojba... (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113062)

DJ Distinctive 10.07.2008. 14:23

dvojba...

ovak

pošto sam uspio razbit samsung d900 i staru motorolu mpx 220 u tjedan dana, vriejem je za kupnju nečeg malo novijeg, boljeg i suvremenijeg... :D
dvoumim se između LG Viewty-a i SE P1i, nije mi tolko bitno da mogu customozirat mob il tak nešt, taj viewty tolko svidio sa tim touchem i to, al p1i mi je isto prejeben, i sad neznam šta je po vama bolje? ili ima još nešt bolje u tom rangu?

fala

Router 10.07.2008. 14:53

Po meni je P1 ipak nesto ozbiljniji mob zbog nekakve poslovne namjene . Uzmi sto ti se svidja :) ja bi uzeo p1 .

Codiac 10.07.2008. 20:38

ja bi isto uzeo p1 :D

DJ Distinctive 11.07.2008. 11:13

hmmm... meni se čini da je lg puno bolji jer ima tu jebenu kameru i ono, stvarno mi se čini boljim :D

Router 11.07.2008. 11:24

Zato ti i kazem - uzmi ono sto ti se svidja i sto mislis da ce pasati za tvoje potrebe :) ako je to lg - onda ga uzmi :) ja sam rekao za p1 zato jer za moje potrebe - taj mob ima sve , pametan je , wlan i dr. . Meni je osobno kamera na mobu manje bitna , zato mi i taj lg nije bas nesto , a i inace se ne palim na fashion klasu , kao sto je Lg , iako su i to dobri mobiteli apsolutno , ali meni je funkcionalnost ispred izgleda . Imao sam lg u rukama par puta i jedino je ekran impresivan zbog dimenzija i toucha ...

Igneos79 01.10.2008. 18:40

sori na bumpu, ali bas sam trazio neku temu za viewty....ja ga imam vec nekoliko mjeseci no nikako da stvorim konkretno misljenje o njemu, uvijek se nesto desi...touchscreen je zakon, i nema lakseg pisanja poruka od njega, a dobijes i olovcicu...otporan je na padove ali ekran i lim se daju jako lako izgrebati....dok ne izadje novi firmware, fotoaparat je za nista, razina bijele nikako ne ispada dobro, ni rucno podesavajacu ni automatski, ali za video, to je druga prica, video strasno dobro snima, iako ne mozes snimati po mraku jer nema led bljeskalicu vec ksenonsku, dakle ne moze non stop svijetliti...imas samo 3 teme, a za ostale moras tweakati mobitel....ne znam kad je ovo postano, ali ako sad kupujes mob, imas novi SE koji ima i touchscreen i tipkovnicu, pa bi to mozda bio bolji izbor...i jos za kraj, gdje god da se pojavis i pocens tipkati sms, muskarci ce te gledati s ljubomorom, a zene ...eh... :)

BraBUS 02.10.2008. 12:04

ebi ga trebao si uzeti p1! ...ne znam ali nikad nisam vjerovao lg-u. lg godinama luta stilovima..nije inovativan..prvenstveno kopira druge.

Router 02.10.2008. 14:35

Citiraj:

Autor BraBUS (Post 1152629)
ebi ga trebao si uzeti p1! ...ne znam ali nikad nisam vjerovao lg-u. lg godinama luta stilovima..nije inovativan..prvenstveno kopira druge.

malo si pomjesao loncice , nije to isti clan koji je birao izmedju p1 i lg-a , pogledaj nickove malo bolje :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:05.