PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Pisači i skeneri (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=53)
-   -   Trazim All in One sa jeftinom tintom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113013)

crocro25 09.07.2008. 23:22

Trazim All in One sa jeftinom tintom

Moze preporuka nekog uredaja all in one sa jeftinom zamjenskom tintom,kvaliteta nije bitna,bitno je da je tinta ispod 50kn i da je uredaj ispod 850kn

moze vemil,hgspot ili links

hvala vam

HP nezelim,sve ostalo moze

Dino C. 17.07.2008. 23:50

Pozdrav,

Osim što sam "friški" ovdje čisto da se i ja priključim jer također tražim All in One ...

Uglavnom ja sam našao u Ve-milu možda čak i "pristojnu" ponudu ovako pisač je Epson Stylus DX4400 znači print/scan/copy naravno. Cijena 399 kn .

Skoro pa da bi ga otišao kupiti, što vi mislite dobri ljudi ? Jel možda netko od Vas koristi dotični model ? Ne treba mi ništa extra profi - samo za uobičajen print/scan/copy s vremena na vrijeme i printanje diplomskih radova . :D

Eh da evo i link : http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1040235

:fala:

P.S. Pohvale za forum super ste ! :respekt: Lp, Dino C.

Dino C. 25.07.2008. 21:39

Epson Stylus DX 4400

Eto kako nitko od prisutnih ne zna ništa o dotičnom pisaču - iznijet ću u kratko prve dojmove iz prve ruke.

Ovako za sada same pohvale pisač, skener, kopirka sve je jaaako jednostavno i uopće nije zahtjevno za uporabu.

Mana jedino a odnosi se općenito što danas uz pisač ne dolazi USB kabel. Jer bi se kao očekivalo da će ljudima kabel ostati od prijašnjeg pisača. Evo primjerice ja sam kupio pisač, ali stari se još može koristiti za nešt što ne zahtjeva ne znam kakvu kvalitetu ispisa te stoga neću imati kabel viška ili što oni koji prvi puta kupuju pisač pa nemaju uopće kabel ? Ali ok,tko danas nema pisač at home. A i cijena je više nego prihvatljiva s obzirom što se sve dobije u jednom uređaju.

Ok, može se tolerirati kabel stoji nekih 9 kuna u Ve-milu.

Eto ja sam skroz zadovoljan s pisačem. :roller:

stuc 25.07.2008. 23:55

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1081925)
bitno je da je tinta ispod 50kn i da je uredaj ispod 850kn

Imaš u autronic-u Epson Stylus Photo RX520 za 699kn te koristi 4 boje, zamjenska dođe 21kn komad, tu.

Bambusha 08.08.2008. 21:47

da nedižem novu temu, ovdje ću stavit
tražim neki all in one s jeftinom tintom i da ima vrlo dobru kvalitetu ispisa teksta i crteža ( tehnički crteži jel ) dakle mora moć detaljno printat

do 800kn isključivo vemil

Amdejac 24.08.2008. 12:12

Jel vrijedi šta EPSON DX4450. Cijena 399 kn. Tri boje + crna. Svaka posebno. Zamjenski catrige crni 49 kn, a boje od 45 do 47 kn.

sale001 24.08.2008. 17:57

ja imam 4050 i radi već mjesecima ok.. jedino boja dosta brzo ode.. ili mi se samo čini.

VulcanRaven 25.08.2008. 09:30

Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje:

Canon MP 520 da li je dobar za tu lovu,i koje boje koristi: one jeftinije microjet od 20 kn ili one skuplje original od 90-100kn i ima li razlike? Jedne i druge sam vidio a kupit u linksu. Takoder sam u ve-milu vidio jos jeftinije boje. Dakle dali mogu u navedeni Canon ic OEM boje i dali postoji razlika u bilo cemu osim cijeni?

Adriatix 28.08.2008. 15:39

Citiraj:

Autor crocro25 (Post 1081925)
Moze preporuka nekog uredaja all in one sa jeftinom zamjenskom tintom,kvaliteta nije bitna,bitno je da je tinta ispod 50kn i da je uredaj ispod 850kn

moze vemil,hgspot ili links

hvala vam

HP nezelim,sve ostalo moze

Jedino pravo rješenje za MF i jeftin otisak je HP OfficeJet K 7410

JuiceBox 13.09.2008. 02:12

neznam bas..ja imam epsona DX7450 printer/skener/kopirka sa citacem kartica... prelud je.. 550 kn sam platio..a tinta je 18 kn crna ,u boji 25..

Dino C. 15.09.2008. 11:53

Citiraj:

Autor sale001 (Post 1119237)
ja imam 4050 i radi već mjesecima ok.. jedino boja dosta brzo ode.. ili mi se samo čini.

Pozdrav,

Čuo sam da epsonova serija printera koji imaju u nazivu 5-ticu, da primjerice kad izbaci grešku da nema više crne boje, da kad čovjek ide mjenjati i kad promućka tu kao potrošenu tintu da je u biti još puna, drugim riječima da napola potroši a još je napola puna za printanje ?

Ja sam to isto provjerio na svom kad sam potrošio crnu boju i ja ništ nečujem i ne osjećam da bi kao bilo nešto unutra (da podsjetim posjedujem DX4400)...

Inače printao sam diplomski s mnogo grafikona u boji (cca 70*3=210 stranica), osnovno punjenje s bojama još uvijek imam, dok sam crnu morao promjeniti kojih dva puta ako se ne varam.

A i pametni su u epsonu mislim da je crna najmanjeg kapaciteta punjenja, jer teško da ćete potrošiti ne znam crvenu kod uobičajenog printanja.

Sviđa mi se kod mog modela, da kad potroši crnu boju onako do daske, ponudi mi mogućnost da smiksa s bojama pa da ispadne crna, i fakat ispadne crna. :lol2:

Ja zadovoljan, mogle bi tinte biti i jeftinije, no za razliku od hp-a ovo je mila majka,istina ima i zamjenskih po 20 kuna no ne želim riskirati pa kupujem oriđiđi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:40.