![]() |
3 Monitora preko dvije grafe (ATI I nVIDIA) ???
Pozz svima :)
Vako, htio bih nesto sto vjerujem da je moguce ali nisam siguran. Htio bih koristiti 3 Monitora, e sada, znam da preko sli-a to mogu bez beda (al nema se para, jel...), ja imam 8800GT sto znaci dva monitora, ali imam jos i integriranu graf na ploci, prva stvar je ta sto je grafa na ploci ati x1250 a na pci-e mi je nvidia :/ znam da bi se to moglo ali ne znam kako. Dali se uopce mogu kombinirati driveri?? Znaci htio bih koristiti i integrushu i pci-e graficku i s time dobiti rad na 3 monitora... PCI-e mi je ASUS EN8800GT Ploca je: GIGABYTE S-SERIES GA-MA69G-S3H sa integrushom ATI radeon X1250... Hvala unaprijed :) |
mislim da to nije moguće jer ili radi jedna ili druga grafička, ali pričekaj da ti još neko odgovori.
|
da,u pravu si,mislim da neces moci dobiti vise monitora ukoliko nemas vise grafa,ali nisam siguran!
a sto se tice tvog trenutnog setupa,mislim da je nemoguce jer u biosu imas ili onboard ili dodatnu grafu,isto tako cim umetnes dodatnu grafu onboard grafa se gasi i nema efekta na njenom konektoru! |
Citiraj:
Citiraj:
|
pa imas one monitore sto ti se nakace jedan na drugi jedino mi se tak to cini izvedivo.bilo u bug tv-u prije nekoliko mjeseci,pol godine
|
Ja takodjer imam onboard grafu (vidi sig) i moze mi komp ovako radit, PCI-E + on board vga. Kad sam prvi put ubacio pcie graficku, instalira vindoze, kad ono u device manageru tri graficke, "dvije" ATI i treca intel...
Mozes se i kvalitetno igrat s tom kombinacijom (tri monitora) - Soft Triple Head |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:52. |