![]() |
Preporuka za kupnju miša
Pozdrav!
Htio bi si kupiti novoga miša i stvarno neznam čiji su miševi dobri s obzirom da već gotovo 4 godine koristim microsoft wireless intellimouse explorer 1.0 koji je počeo pokazivati znakove starosti :D. Htio bih kupiti bežični laserski miš do cijene od 400 kn. Gledao sam malo logitech mx 620 i čini mi se kao dobar miš. molio bih nekoga tko možda ima više iskustva ili koristi neki bežični laseski miš da mi preporuči neki ili barem da kaže na što treba pripaziti pri kupnji. Hvala! |
evo ja sam imao mx620 (za desnjake) i cak sam ga imao 2 dana :) vratio ga u vemil...
iskreno moram reci da sam bio razocaran nakon prethodnika (mx518).mis sluzi svrsi ali za neke preciznije stvari ili nedaj boze igre neke probat zavrtjet nije bas nesto... jest da sam ga ja vrtio na mac osx-u ali mis je mis estetski je odlican, i u ruku pase odlicno.. ali moj savjet: ako vec dajes 400kn daj malo vise i nabavi mx revolution. inace i ja trazim neki bezicni mis.. ali do sad mi je jedino mx-rev zadovoljio kriterije :) dok od miševa s "repom" nema preciznijeg od G9, s tim radit u CADu== milina :D |
Hvala na preporuci, ali mislim da je mx620 puno precizniji od ovog mog miša kojeg sad imam, a on je po meni dosta precizan. A 400kn mi je već dosta za miša tako da nebi dao ništa više od toga. Tako da ću vjeorojatno uzet mx620 pa šta bude.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45. |