![]() |
Cooler za Athlon Mobile
De preporučite neki dobar iz Links,
do 150 kuna, glasnoca nije vazna, samo performanse! |
Spire Falcon Rock II sam ga nemaš u Linksu
|
A neki iz HG Šrota?
|
Il neki iz Vemila, oni imaju Glacialtech?
|
bježi od Glacialtecha...mislim da bi ti najbolja opcija bila skupiti još 120KN i uzeti zalmana 7000AlCu jer svi cooleri u hg-štotu i WCe-Milu su pušiona
|
Thermaltake Volcano 10+?
Sad ce bit bjez od Thermalteka ako oces sacuvat usi:D , ali zbilja su vazne samo performanse jer nije za mene:D :D :D , iskustva, komentari? |
ja imao volcano 11+ i bolesno je glasan... ono pišti!!!! a da ima posebno dobre performanse...nema...
|
Sto onda uzet WTF?:fuming:
Jedini izbor koji ima je: HG Spot, Ve-mil - i to je to:fuming: . Ajd neki do 150kn najbolji za te pare iz te 2 tvrtke:o . |
Citiraj:
|
Ali ga nema:fuming:
|
Imam ja Volcano 9 za 50 kunjoza. Ako treba performanse bez obzira na buku, jeftinije i bolje se neće naći.
|
Sorry, hoce novi i to odmah sutra,
jer stize mobilac i An7:) Preporuke? |
Ima se para za AN7 i mobilca, ali se štedi na cooleru?:confused:
Preporuka je da si radije kupi NF7-S i za razliku u cijeni kupi pošten ThermalRight SLK900 + 92 mm Enermax cooler, eto. |
Vec je naruceno, a i nije to neka stednja (150kn),
nece ga dizat do j**a, vec samo hoce najbolje za svoje novce:) |
Čuj, onda uzmi Spire Falcon Rock, i ja sam se iznenadio koliko je dobar. A dosta je jeftiniji od 150 kn. Samo onda zaboravi ludo OC-anje. A možeš uzeti i TT Silent Boost, vidio sam i njega i ugodno se iznenadio, za jedan TT je čisto pristojan.
Iako mi još nije jasno zašto AN7? Po meni, dok(ako) ne izađe nova revizija te ploče, bacanje je love dati dodatnih 150 kn za Guru čip. Previše džidža-bidža, bar po meni... |
Njegove pare > njegova odluka.:beer:
|
Citiraj:
E, da, imaš onu Cooltekovu kopiju Zalmana, možda bi se i nju isplatilo pogledati. |
A idiota:D
Spire Falcon Rock II - 73kn HG Spot e jesu ga zavukli nisam ga vidio:D :rolleyes: Dobro za kraj evo par coolera pa preporuite jedan: Spire Falcon Rock II Thermaltake Volcano 10+ Glacialtech Igloo 2520 ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 rev. 2.0 COOLERMASTER, Aero 7 Lite Pa da zaključimo napokon:D :beer: :beer: |
Spire Falcon rock 2
|
Citiraj:
znači bude ima spire falcon rock 2 kojeg je "ispoliro" među nogama :D sa enermax 80m ventom(na 2000RPM) koji mu drži proc(1.65V) na cca. 42°C (čitano sa diode) znači 73KN + 81KN = 154KN :clap: |
Tnx
:beer: :beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nemaju ga:fuming: :fuming: :fuming:
Dakle, još se traži koji da se uzme. Trenutnom je na Box cooleru od celera 900 na ugodnih 52 stupnja na 666Mhz:fuming: :rambo: Iz HG ŠROTA preporučuje Cooler ARCTIC COOLING, Copper Silent 2 rev. 2.0, (socket A) Šta vi mislite? |
Hm, neznam kakvi koliko para?
Onaj Cooltekov "Zalman" nije tak los. |
HG Spot - do 150 kn
|
Hm, Cooltek je 190,
a ni o njemu ni o Arcticu nis neznam ikao bi ja mozda prije zel Coolteka, imas na Links forumu jednog tipa kaj je imao Coolteka ( Onaj kaj ima buzdovan u ruci u Avataru) pa ga pitaj kaj misli o coolteku |
ja instalirao arctic cooling onaj sa plavim ledicama na bartona 2600+ (non mobilac) i nije baš nešto posebno.....hladiti će 1.7V fino na max okretajima (nije baš vrhunac tišine na max)
|
ak ti buka nije vazna razmisli o CM Aero 7 Lite 111krznenih u linksu
isprobo sam i njega i 7+ kojeg imam sad samo sa papstovim ventom jer mi turbina malo preglasna ali na hladjenje samo pohvale:cool: ako hoces punokrvni 7+ ja ti mogu prodat svog pasivca za kojih mjesec dana(2x:beer:+30kn) a na njega samo montiras turbinu od 7L:cool: |
Hmm, a kad ćeš moći prodati one Geil-ove?;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:55. |