![]() |
problemi sa football manager 2008
1 privitaka
u prilogu imate problem koji mi se javi 5.12.2009. godine. nekoliko sam puta, nakon sto mi izadje iz igre, ponovo dolazio do tog datuma (imam spaseno negdje krajem 11 mjeseca 2009) dobivao istu poruku (u folderu crash dumps nema nista, prazan je) i nakon OK samo mi izadje i dodje mi onaj prozor SEND ERROR REPORT i DON'T SEND.
da li neko zna kako da rijeesim problem? hvala |
Crash dumps je poznat error u igri, prije nije bilo lijeka protiv toga i jednostavno bi "shebao" taj save i nebi nikako mogao nastaviti igrati
Ima se sada riješenja i za to, mada ja ne znam točno šta treba raditi (ali nije teško ništa, samo proguglaj, fix crash dumps FM 2008 ili tako nešto) Meni se nikada nije dogodio crash tako da nisam imao potrebe to tražiti |
rijesio sam, instalirao patcheve!
|
To ne znači da ti na patchu 8.02 se neće opet dogoditi crash dumps, to ti je možda privremeno riješenjae, ali ako ti se jednom dogodio, velika je vjerovatnost da ce ti se i drugi i treči put dogoditi, morat češ pronaći stalno riješenje kako popravit crash dumpove, 100% znam da nije teško ih riješiti, ali mi se neda tražiti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |