![]() |
najbolja strategija
tražim neku dobru strategiju koja može na moju konfu.
pa mi nešto predložite |
1. Warhammer 40 000 DOW - Soulstorm
2. World in Conflict 3. Company of Heroes 2 Opposing Fronts (+ jedinica ako nisi igrao) 4. Command & Conquer 3: Kane's Wrath, Supreme Commander... |
To je širok pojam. Jel tražiš RTS, turn based ili kombinaciju?
Tematika: fantasy, future, WW, povjest... Daj to malo preciziraj. |
Rome total war i ostali total war nastavci
|
Citiraj:
|
Citiraj:
onda W40k DOW - Soulstorm :respekt: i C&C Kane's Wrath, for old times sake :goood: |
E to dosta sužuje izbor: Starcraft, Starcraft 2 (mislim da bi ga mogao igrati sa tom konfom)
|
Citiraj:
|
nije, a ni neće prebrzo... Blizzard je za sada najavio svašta novo: Diablo III, SC2... ali još ništa od navedenog nema datum, tak da...
što se tiće preporuka za FS RTS mislim da je hammer_of_thor dao jako dobre :goood: |
Nije još ali ga možeš kupiti:D
http://theroomtechag.com/2007/05/27/...-release-date/ |
Company of Heroes (bez expanzije)
World in Conflict Command & Conquer 3: Kane's Wrath (samo je igra IMBA, jer fino si uzmeš GDI i sagradiš MARV, šalješ ga na tiberium di 350-500 resursa u sekundi skuplja i ti si praktički pobjednik) |
Citiraj:
Bolesni su rusheri scrin, ja volim igrati protiv turtle protivnika, ali zato težinu roknem na skoro najtežu |
malo off topic, kad se vec spominju strategije zazelio se dobrog starog starcrafta pa jel ima ko da igra preko hamacija sto vise to bolje
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo otkad sam Mass Effect prešao u potrazi sam za nečim novim (bilo čim) pošto samo igram COD4 MP
Bilo koja preporuka je dobro došla Witcher mi je na hlađenju i neda mi ga se baš igrati Vidio sam kako su neki povlačili paralele između Mass Effect - KOTOR 2, pa me sad zanima, jel KOTOR 2 stvarno tak dobra igra, nisam ju nikad zaigrao, ali kak vidim hvale open-end pristup u igri pa me zaintrigiralo, čitam kak je i gameplay vrhinski, al kak sam gledao neke filmove na youtubu skužio sam da joj je grafika jako loša strana, meni se čini koda je grafika iz Jedi Academy 2, ono, oštri rubovi, pikseli veličine cigle, pa neznam, inače ne patim na grafiku al igra mi se nešto što i izgleda lijepo Jel ima tko jos kakve preporuke ili da isprobam KOTOR 2? |
Citiraj:
|
starcraft, starcraft, starcraft i ona probaj warcraft 3, eventualno još: rise of nations..
|
Citiraj:
treba potrpat inžinjere u njega...pa je bolji... Moj izbor strategije je C&C3 TW. :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:30. |